Vesela tema

Volim Prolom vodu. Prija mi gorčina koju osjetim, mada je sada nekako drugačija. Manje gorka?!
Sokove rijetko pijem. Ljeti kupim tetrapak sok od jabuke i njega razblažim vodom. Svi su mi ti sokovi preslatki.
Gazirane skoro da ne pijem. Samo nekada kada sam u gostima i neko posluži, reda radi popijem.

Volim Prolom vodu. Prija mi gorčina koju osjetim, mada je sada nekako drugačija. Manje gorka?!
Sokove rijetko pijem. Ljeti kupim tetrapak sok od jabuke i njega razblažim vodom. Svi su mi ti sokovi preslatki.
Gazirane skoro da ne pijem. Samo nekada kada sam u gostima i neko posluži, reda radi popijem.

Volis gorcinu.
Volis li pivo?

Dobro, fino smo proćaskali i dosta je. Da li postoji još nešto što može da nam ulepša dan?

Setila sam i tv serija. I one mogu da ulepšaju dan. Gledam ih tokom zime.

Setila sam i tv serija. I one mogu da ulepšaju dan. Gledam ih tokom zime.
Tv serije su odlicne, od poboljsavanja raspolozenja, smanjenja stresa, do psihicke premorenosti- tako da se desava da se desilo da gledam “Legendu o tragacu” ili tv novele, npr pogledao sam prvu sezonu “Igre sudbine” i par latinoamerickih,
s druge strane juznokorejska serija “Mouse” mi se cinila kao odlicna, ali sam odustao jer mi je rusila raspolozenje.

I jedino mi je to neki ventil i droga, ne jedem ni slatko više, ni jogurt...
Ne pijem alkohol, ne drogiram se, ne pratim fudbal, ne idem u kladionicu, ne pijem kafu, ne pušim.
Malo ručkam uveče i popijem malo i koke i kole. Hehe
A volim ukus koka kole, a malo sam i subjektivan jer su neki moji radili u istoj firmi.
Sjede Mujo i monah iz šaolin hrama i pita mujo monaha šta je život, kaže njemu monah život je reka, kaže mujo nije život reka život su žene ćevapi provod piće....

sjede oni tako dva sata i ćute kaće monah KRUVTE **** JA STALNO MISLIM DA JE ŽIVOT REKA.

Back