možda sam izdegenerisan
ali ne mogu da smislim te koji su u fazonu sunašce jeca
jao ja sam kul sve je hepi sve je pink
svaka čast veselju kad je za veselje
ali kao haha hihi a živiš ko vo
Kao prvo, šta ti možeš ili ne možeš da smisliš, je samo tvoja lična stvar. I tu nijedan korisnik nema ništa s tim.
Kao drugo, prvo bi morao da definišeš u kom sam ja to jel te "fazonu" ? To u kom sam ja "fazonu" može da zna, samo neko ko me zna lično. Ti možeš samo da nagađaš, isto.
Kao treće, da ti sunašceJeca onda odgovori...
sunašceJeca je prirodno vesela osoba. I neiskvareno biće. Koja je oovde pisala i pisaće u svim aspektima i sferama svog života. Pisah i kada bejah, najtužnija kao i kada bejah najsrećnija. To od mene poštovani i uvaženi kolega videti nećete; da ja pišem nja nja nja, kada u sebi mi dođe da vrištim ili da se ne obradujem, ako mi je do radovanja.
Kao četvrto , da te ne citiram, šta si ti ili ko tu bilo, mene zaista ne zanima ili ne interesuje ali nije lepo da nekoga karakterišeš, daješ mu etikete a da pojma nemaš ni ko je taj korisnik, ni o čemu on/a to, ili slične stvari. To je valjda neko elementarno vaspitanje, po meni.
@ tema:
Po prirodi sam vesela. Nasmejana. Ali sam tužna dobrim delom već, po definiciji. Što znači, da sam u lošem periodu i fazi životnoj. A ja uvek pišem kako mislim.
Moj karakter je veseo, rođenjem. Kao i duša. I zato je moj potpis dugo i bio tu, deo iz pesme: "Ja sam kao dete iz druge priče i planete."
Nisam premametna, ne umem da kalkulišem. Nemam ni potrebe za tim; ono šta jesam , to sam. Uzmi ili ostavi, kao čovek.
Imam takve osobe, kao prijatelje, i to me raduje.
Ne bih se plašila da sam s takvom osobom, danas sutra u vezi. Ja sam takva. A slično se sličnom raduje. Taj bi meni došao, kao kec na jedanaest.