Klonirani Šime
Veoma poznat
- Poruka
- 10.431
Nije po defaultu, ali u 90% slučajeva jesu površni. Ja lično nisam depresivan, ali depresivni ljudi po mojoj proceni vrlo često imaju intelektualnu dubinu, jer prosto depresija ih okuje pa više kontempliraju, čitaju, traže neki smisao, dublje promatraju stvari... vrlo retko ćeš naći nekog veselog i bezbrižnog lika ili devojku koji istražuju stvari do dubine, imaju off interesovanja, bave se opsesivno nekom specifičnom oblašću itd. Ne kažem da nema toga - ima, ali vrlo, vrlo malo, skoro pa zanemarljivo.Uostalom površnost i jeste razlog njihove veselosti, razdraganosti, bezbrižnosti, opuštenosti... jer oni ne razmišljaju mnogo, ne poniru u stvari, već puštaju da im se stvari prosto dese. To je jako teško objasniti, ali ja lično poznajem dosta takvih ljudi, interesantno je da oni skoro i ne dodiruju čak ni površinski neke stvari u koje su neki drugi ljudi zašli do ludačkog nivoa, toliko da im to forsira život.
uhh mališa, ala si se nalupetao za medalju...nema površnijih ljudi od depresivaca, a zašto, zato što oni misle da je život jedan, da postoje slučajnosti, i da ne nabrajam dalje, to su plićaci od ljudi...
veseo čovjek je prošao kroz patnju, i uzdigne se uprkos patnji, zamisli to, iako nije teško zamisliti...a depresivci ostanu u crnoj , mutnoj močvari neznanja, i crnjače sebe, a i druge, nekim površnim, ovozemaljskim "problemčićima"....nema površnijih ljudi od njih, zato su slabi, i tu su gdje jesu...u gustom mraku neznanja...
veseljak ne bi bio veseo, da nekad nije patio, jer mu tad ne bi bilo poznato osjećanje sreće, to je sasvim o.k, i tako i treba da bude, ali depresivac koji se začauri u crnilu konstantno ,nije duhovno zdrav čovjek...