Ves masina za 300 e

• Začetnik teme Začetnik teme Korny
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A ,nee :) ja sam je dobila ,medjutim,žena mi je rekla-ako ti se pokvari,zovi me da ti dam broj gde je stalno popravljana.Mada,i oni sami su je hvalili i kupili neku najnoviju Candy.Znam da je ovde promenjena guma i još nešto.

Predpostavljam da je ta serija te tvoje mašine imala neku manu i ne znači da su sve loše :D
To ti je kao kada dosta njih kaže da golf trojka nije dobra,jer su morali na relativnom novom automobilu da rade klipove !

Inače,ova je kupljena 2003 i koštala je oko 700 e, što u opšte nije mala lova.
Takva na kupinudu je oko 170 polovna.
kad si me vec primila u frendove, na koji nacin ti se salju poruke, bas je komplikovano provalit pokusavao sam na razne nacine, nemam dovoljno pameti da otkrijem nacin, javi mi na privatne poruke, porukom dakle, ili PP ako se to ovdje tako zove. Moze i meilom ako ti muz brani poruke moje korisnicko ime pa luda a pa gmail pa kom.

Poslednja izmena:
kad si me vec primila u frendove, na koji nacin ti se salju poruke, bas je komplikovano provalit pokusavao sam na razne nacine, nemam dovoljno pameti da otkrijem nacin, javi mi na privatne poruke, porukom dakle, ili PP ako se to ovdje tako zove. Moze i meilom ako ti muz brani poruke moje korisnicko ime pa luda a pa gmail pa kom.

ako si joj muz, ok, bravo za zavitlavanje, ako si trol opet, kul zavitlavanje, ako si iskren, brate opet, hvala ti, nasmejao si me u svakom slucaju :D

prvo - jesu lose jer su bubanj tako resili da kada odu lezajevi, mora bubanj da se menja - sracunato odradjeno komplikovano tako da bi se bubanj menjao osim ako ne nadjes servisera koji im zna cake.
drugo - jedno je losa serija - drugo je da imas sve razlicite kvarove a koliko sma kasnije video po raznim forumima, nisam jedini sa problemima kada je candy u pitanju.
:eek: pročitala tvoj post na prethodnim stranama....pisaću na ovoj temi ako budem imala problema sa mašinom.

Back