ves masina- vasa preporuka

• Začetnik teme Začetnik teme duusa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

duusa

Aktivan član
Poruka
1.609
Pomagajte!!!

Juce mi "crkao " motor na Bekovoj ves masini. Inace sluzila me jako dobro, bez kvarova (jedino 2-3 puta menjani lezajevi) vise od deset godina. Ali sad je problem veliki - novi motor je 14000 pa na vise, kako gde. Polovan 7000. Razmisljali smo, gledali cene, pa resili da je bolje dati do 25000 za novu ali... zelela sam isto Bekovu, cena mi odgovarala kad ono sve sa cenom do oko 30 000 imaju dubinu od 42-45 cm. Iako pise da stane 6, negde 7 kg vesa malo sam skepticna, deluje mi da tu ne moze da stane ono veliko cebe 2x2m ili jorgan. A u staru koja je imala kapacitet 5kg je moglo.

I hajd da pogledam druge marke kad ista prica - bar 80% masina su sa tako malom dubinom, jako su retke one "normalne", 59/60cm. I cene takvim su oko 40 000 ili vise sto mi je mnogo
Ima li neko masinu sa malom dubinom, kako je zadovoljan,da li lepo opere ves, stane li kolicina vesa za koju su predvidjene?
Ako ipak budem kupovala skuplju masinu (,jos razmisljam koga da ubijem za pare :mrgreen:) uobicajene dubine od 60cm dopala mi se jedna Bosova, cena oko 38 000, 7kg vesa stane, razred A+++. Kako ste zadovoljni ovom markom ako je neko ima?
I dajte preporuke, molim vas, sta kupiti a da bude dobro i sto jeftinije

Ja isto pomislila al muz kaze novo je novo, ova masina je ipak stara sta ako se nesto drugo pokvari sledecih meseci?
Nisam pametna, guglam iskustva, izgleda da bez obzira na marku u pitanju je sreca sta dobijes, sve je za " jednokratnu upotrebu" , ves masine izgleda da u vecini slucajeva traju dok i garancija, s tim sto za vreme garancije bude i po nekoliko kbvarova... i ako servis nije azuran budes i mesec i vise dana bez masine

Ja isto pomislila al muz kaze novo je novo, ova masina je ipak stara sta ako se nesto drugo pokvari sledecih meseci?
Nisam pametna, guglam iskustva, izgleda da bez obzira na marku u pitanju je sreca sta dobijes, sve je za " jednokratnu upotrebu" , ves masine izgleda da u vecini slucajeva traju dok i garancija, s tim sto za vreme garancije bude i po nekoliko kbvarova... i ako servis nije azuran budes i mesec i vise dana bez masine

Kupis istu marku koju vec imas kako se sta bude kvarilo imas rezervne djelove da skidas sa stare :)

Hvala vam svima, resila sam da bude ili bos ili beko, za 7 kg vesa - koja od njih i model zavisice od toga sta ima u radnjama u mom gradu, napravila sam spisak sta dolazi u obzir. Koliko vidim bos daje garanciju 24 meseca a beko 5 godina i to ce uticati na odluku,, moram da proverim u prodavnici sta tacno znaci garancija od pet godina, cula sam da mnogi daju toliku pod uslovom da posle dve godine dodje serviser kojeg platis da proveri masinu i produzi garanciju

Hvala vam svima, resila sam da bude ili bos ili beko, za 7 kg vesa - koja od njih i model zavisice od toga sta ima u radnjama u mom gradu, napravila sam spisak sta dolazi u obzir. Koliko vidim bos daje garanciju 24 meseca a beko 5 godina i to ce uticati na odluku,, moram da proverim u prodavnici sta tacno znaci garancija od pet godina, cula sam da mnogi daju toliku pod uslovom da posle dve godine dodje serviser kojeg platis da proveri masinu i produzi garanciju

Znači, ovoga puta zavrtanje otpada ?
E, vala, neka je sa srećom !
Kako se lagodno živi u 21 -om veku.
Čukunbabe se u grobovima prevrću.....

Back