Ves masina me zeza

dejannn

Iskusan
Poruka
5.717
Pozdrav svima, imam problem sa ves masinom programator mi stane izmedju jedinice i dvojkei tako nadalje na svaka dva okretaja , ves masina je marke whirlpool staka 8 godina , do sada nije imala ni najsitniji kvar ,dali mozda neko mozda zna kakav kvar je u pitanju, Hvala

Poslednja izmena:
Проблеми са програматором могу бити и механичке и електричне природе.
Тешко је установити на основу описа квара. Грејачи у веш машини не раде константно већ у једно делу процеса тако да то може бити последица квара на програматору.
Требало би установити да ли је програматор механички или електронски, од чега зависи даље поступање за отклањање квара.

Na kraju se ispostavi da je uvek najjeftinije zvati ovlasceni servis za tu vrstu masine i dobiti bar neku vrstu garancije .
Skoro sam zvala za moju , kojoj je istekla garancija , dolazak je bio 1700 din + ugradjeni delovi koji se placaju po maloprodajnoj ceni kao iz bilo koje druge radnje .
6 meseci se dobija garancija na taj moj ugradjeni deo koji je ustvari neka plastika koja se polomila u bubnju

Na kraju se ispostavi da je uvek najjeftinije zvati ovlasceni servis za tu vrstu masine i dobiti bar neku vrstu garancije .
Skoro sam zvala za moju , kojoj je istekla garancija , dolazak je bio 1700 din + ugradjeni delovi koji se placaju po maloprodajnoj ceni kao iz bilo koje druge radnje .
6 meseci se dobija garancija na taj moj ugradjeni deo koji je ustvari neka plastika koja se polomila u bubnju

pa dobro si prosla, ovi na divlje uzmu oko 2000, samo za ruke i dolazak plus deo il on da kupi pa mu das pare il ti, i nema garancija
fino je ovo znati, a ja mislila da su ti iz servisa skuplji :dash:

Imam ves-masinu Gorenje wa442, pocela me zezati nece da izbacuje vodu i ne radi centrifugu. Otvorio sam pumpu i ocistio imalo je tkaeninu na samoj osovini ali to sam sredio i sklopio u nadi da sam zavrsio posao ali nista, opet isti problem. pomozite pls!!!!

Back