VES 11120

Darec89

Početnik
Poruka
4
Pozdrav forumasi.
Prijavio sam se za dobrovoljno sluzenje vojnog roka, i dobio VES 11120, sluzicu u Valjevu. Da li neko zna da mi kaze koji je to VES, odnosno za sta cu biti osposobljen, posto planiram da se zaposlim u vojsci, a niko ne zna da mi kaze nesto vise o mom VES-u. Hvala unapred.

Pozdrav forumasi.
Prijavio sam se za dobrovoljno sluzenje vojnog roka, i dobio VES 11120, sluzicu u Valjevu. Da li neko zna da mi kaze koji je to VES, odnosno za sta cu biti osposobljen, posto planiram da se zaposlim u vojsci, a niko ne zna da mi kaze nesto vise o mom VES-u. Hvala unapred.

To je ves strelac ili opsta vojna pesadijska obucenost

Pozdrav forumasi.
Опусти се, кад те буду анкетирали у пријави за пријем унећеш ону дужност коју имају у жељеној јединици... Наравно, лакше ће бити комисији да те прими на дужност за коју се већ обучаваш...
У сваком случају обука је занимљива за тај ВЕС...

Back