Ж
жарко
Gost
Molim vas, recite mi kako da saznam koja mi je verzija XP pro-a instalirana: Retail, OEM ili Corporate. Taj mi podatak treba da bih saznao koji metod da primenim prilikom instalacije SP1 na nelegalnu verziju XP-a.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Incognito:Pitaj one od kojih si kupio Windows, ili Micros~1 tehnicku podrsku... E, ako ga nisi kupio, tvoj problem...
Piraterija ®:Incognito:Pitaj one od kojih si kupio Windows, ili Micros~1 tehnicku podrsku... E, ako ga nisi kupio, tvoj problem...
Inco,uvek zaboravim da pitam, a koja je razlika izmedju piratske () i originalne verzije Windowsa Xp (SP1 npr.)?
Piraterija ®:Actualy, ja sam pitao samo koja je razlika imedju piratske i originalne verizje Windows-a. Ja imam Windows Xp SP1 (nelegalan naravno) pa pitam koje su prednosti originalne verzije.
Nemoj tako ponekad se nadje i neko pametan (mislim kod nasih debila), samo treba imati zivaca da im se sve nacrta, a ako i to ne pomaze onda ih ispljuvati..Logitech:Ma koja crne cike na vratima i ostale glooposti...Jbte,stvarno nekad na domacim forumima covek moze svasta da procita....c...c..c...
A sto se tice tehnicke podrseke msofta,ona ti je ista kao tehnicka podrska nashih ISP...Znaci 99% retardiranih shatiranonashminkanih kretena koji jedino sto znaju je da ti produze vreme ili nesto sl...KOJA crna tehnicka podrska AMANNNNNNNNNNNNN......![]()
Prvo nam reci koji ti je serijski broj. Ako ne znaš, možeš ga saznati korišćenjem ovog programaжарко:Molim vas, recite mi kako da saznam koja mi je verzija XP pro-a instalirana: Retail, OEM ili Corporate. Taj mi podatak treba da bih saznao koji metod da primenim prilikom instalacije SP1 na nelegalnu verziju XP-a.
Reci mi tvoj Mail ili me vikaj preko mog (mail-a naravno), pa cu ti sve u detalje objasniti...жарко:Одговор на постављено питање?
Нико не зна, нико не зна, ха, ха-ха