Veruović čuva Vuka Jeremića u Njujorku

Watchman

Buduća legenda
Poruka
41.679

Sa novim predsedavajućim Generalnom skupštinom UN Vukom Jeremićem u Njujork putuje i Milan Veruović, nekadašnji šef obezbeđenja Zorana Đinđića, koji će raditi kao vozač i obezbeđenje.

3749710_b.jpg

Ujedinjene nacije plaćaju vozača i obezbeđenje u radno vreme, što znači do 18 časova radnim danima. Posle toga Veruović će obavljati taj posao - kaže za “Blic” izvor blizak doskorašnjem šefu srpske diplomatije.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/338985/Veruovic-cuva-Vuka-Jeremica-u-Njujorku

Taj Veurović ima sve kvalifikacije za čuvanje Vuka Jeremića - od kriminalne prošlosti (i sadašnjeosti) do izuzetnog iskustva u poslovima obezbeđenja ličnosti. Do sad mu ni jedan klijent nije ostao živ.:mrgreen:

Sa novim predsedavajućim Generalnom skupštinom UN Vukom Jeremićem u Njujork putuje i Milan Veruović, nekadašnji šef obezbeđenja Zorana Đinđića, koji će raditi kao vozač i obezbeđenje.

3749710_b.jpg

Ujedinjene nacije plaćaju vozača i obezbeđenje u radno vreme, što znači do 18 časova radnim danima. Posle toga Veruović će obavljati taj posao - kaže za “Blic” izvor blizak doskorašnjem šefu srpske diplomatije.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/338985/Veruovic-cuva-Vuka-Jeremica-u-Njujorku

Taj Veurović ima sve kvalifikacije za čuvanje Vuka Jeremića - od kriminalne prošlosti (i sadašnjeosti) do izuzetnog iskustva u poslovima obezbeđenja ličnosti. Do sad mu ni jedan klijent nije ostao živ.:mrgreen:

:hahaha1:

Ono sot meni ostaje nejasno u celoj ovoj prici je cinjenica da je Jeremic zaposlioi u svoje obezbedjenje gluvog coveka.
Naime Specijalni sud je na sudjenju "ubicama" Zorana Djindjica utvrdio da Veruovic nije dobro cuo te da su se cula samo tri metka, a ne cetiri kako kaze Veruoviuc.
Ako pratpostavimo da Veruovic zna da broji(bar je do 4 naucio) onda ostaje cinjenica, potkrepljena sudskom presudom da je on gluv.:per::per::per::per:
Kako je Veruovic uspeo da prodje zdravstveni pregled?

Vrh...:rotf:

Ono sot meni ostaje nejasno u celoj ovoj prici je cinjenica da je Jeremic zaposlioi u svoje obezbedjenje gluvog coveka.
Naime Specijalni sud je na sudjenju "ubicama" Zorana Djindjica utvrdio da Veruovic nije dobro cuo te da su se cula samo tri metka, a ne cetiri kako kaze Veruoviuc.
Ako pratpostavimo da Veruovic zna da broji(bar je do 4 naucio) onda ostaje cinjenica, potkrepljena sudskom presudom da je on gluv.:per::per::per::per:
Kako je Veruovic uspeo da prodje zdravstveni pregled?

Veruović je 2007. godine zaposlen kao savetnik ministra inostranih poslova Vuka Jeremića pa ti vidi ko je tu glup.http://www.mondo.rs/s64139/Info/Srbija/Milan_Veruovic_savetnik_Vuka_Jeremica.html

Naravno da ima iskustvo, pretpostavljam da je dobar cim ga je Jeremic uzeo za taj posao.
Od snajpera niko nikog nije sacuvao, pa nece ni on. Pri tom je trajno fizicki ostecen i ne bih se bas rugala svemu tome. :mrgreen:

Naravno da ima iskustvo, pretpostavljam da je dobar cim ga je Jeremic uzeo za taj posao.
Od snajpera niko nikog nije sacuvao, pa nece ni on. Pri tom je trajno fizicki ostecen i ne bih se bas rugala svemu tome. :mrgreen:

Opštepoznata činjenica je da se gosn. Veurović pre svog prvog zaposlenja u obezbeđenju pokojnog premijera bavio kriminalom.
Jedna od prvih tekovina nove demokratske vlasti je uvođenje kriminalaca u državnu službu.

Opštepoznata činjenica je da se gosn. Veurović pre svog prvog zaposlenja u obezbeđenju pokojnog premijera bavio kriminalom.
Jedna od prvih tekovina nove demokratske vlasti je uvođenje kriminalaca u državnu službu.

Naravno, to je tekovina, a postala je i praksa, svih demokratskih vlasti unazad 22 godine.
Moj komentar je bio vise o teskim povredama koje je pretpeo Veruovic, ali zbog njih nije nesposoban za taj posao.

Naravno, to je tekovina, a postala je i praksa, svih demokratskih vlasti unazad 22 godine.
Moj komentar je bio vise o teskim povredama koje je pretpeo Veruovic, ali zbog njih nije nesposoban za taj posao.

Da bi me ubedila da je sposoban za taj posao moraš me upoznati sa tim u kojoj školi je stekao kvalifikaciju za čuvanje ličnosti i da pronađeš bar jednog preživelog od onih koje je čuvao.
Službenu policijsku legitimaciju je dobio tek kad je postao telohranitelj premijera, znači nije se školovao u MUP-u.

Da pricas o strikanju i heklanju pa da ti priznam da si ekpert za tu oblast
ali bezbednost,obucenost za telohranitelja rukovanje oruzjem i procena
zasta je neko sposoban ipak su to stvari za ozbiljne ljude od struke.

koji su to kriminalci pre 5 oktobra bili u rangu veurovića........kolko je meni poznato to je postala praksa sa dolaskom na vlast dosmanlija.......jek imaš neko ime.....

Da pricas o strikanju i heklanju pa da ti priznam da si ekpert za tu oblast
ali bezbednost,obucenost za telohranitelja rukovanje oruzjem i procena
zasta je neko sposoban ipak su to stvari za ozbiljne ljude od struke.

‚nemoj tako.....ipak je ona moderator bre.......u opisu posla joj je da sve zna......i ona ga vidiš baš.....ono baš dobro obavlja.....posao moderatora.....

Back