verujete li u vecnu ljubav?

• Začetnik teme Začetnik teme gresnica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vecna ljubav postoji samo izmedju srodnih dusa...
Problem je sto mi idealizujemo voljenu osobu i napravimo od nje savrsenostvo, sto ona naravno nije. I onda se mnogo razocaramo i vise neverujemo u ljubav.

Ljudi su mnogo plitki koji vole na trenutke ili misle da vole a to nije ljubav nego samo zaljubljenost koja dodje i prodje, vecna ljubav je duhovno zblizavanje i nebih je preporucio mladima...nego tek za brak...sada je zaljubljenost i seksualna ljubav ipak najzanimljivija jer jednom se zivi, zasto neprobati sve sto ti dusa i telo zeli...pa posle toga izvlaciti zakljucke da li postoji ili ne...

ja mislim da nepostoji kod vecine ljudi

ja sam manjina

pozdrav

:wink:

Samo da objasnim da me neki ovde ne bi pogresno shvatili.Nisam jako mlada da ne bih imala pravo da se nadam vecnoj ljubavi.Bila sam u vezi 4 godine,verovala sam da je to ono pravo,samo pored njega sam mogla skroz da se opustim i da uzivam u zivotu.Mnogo toga smo prosli zajedno...I sve je prekinuto odjednom.Zato sam izgubila veru da vecna ljubav postoji,ili se bojim da ponovo verujem,ne znam tacno :? .Ne kazem da se necu jednog dana udati i roditi decu,ali znam da nikada nijednog necu voleti kao njega,on ce uvek biti u meni...

tipicno za nas znak
mi imamo mnogo veliko srce - zato volimo toliko

ovo ti se cini samo, voleces opet

treba da prodje 2-3 god, bar tako bilo meni
i ovaj put obrati paznju na horoskop i reci mi koje si god? bas me zanima? ja 78

pozdrav

:wink:

delphin:
Samo da objasnim da me neki ovde ne bi pogresno shvatili.Nisam jako mlada da ne bih imala pravo da se nadam vecnoj ljubavi.Bila sam u vezi 4 godine,verovala sam da je to ono pravo,samo pored njega sam mogla skroz da se opustim i da uzivam u zivotu.Mnogo toga smo prosli zajedno...I sve je prekinuto odjednom.Zato sam izgubila veru da vecna ljubav postoji,ili se bojim da ponovo verujem,ne znam tacno :? .Ne kazem da se necu jednog dana udati i roditi decu,ali znam da nikada nijednog necu voleti kao njega,on ce uvek biti u meni...
`81.Mlada za takav pesimizam znam,ali sta cu... Taj decko je vaga u horoskopi i tek sada citam komentare kako ta kombinacija nikako ne ide. Pozdrav i tebi!

da.ljubav prema bogu je ta vecna i iskrena ljubav-ko moze da je oseti.a s druge strane verujem da nekog mozes voleti citav zivot.verujem da se dvoje mogu istinski voleti i razumeti do kraja zivota.zasto je to nemoguce?treba samo strpljivo cekati i od srca zeleti to."DUSE JEDNA DRUGOJ PUTUJU"

K.b:
da.ljubav prema bogu je ta vecna i iskrena ljubav-ko moze da je oseti.a s druge strane verujem da nekog mozes voleti citav zivot.verujem da se dvoje mogu istinski voleti i razumeti do kraja zivota.zasto je to nemoguce?treba samo strpljivo cekati i od srca zeleti to."DUSE JEDNA DRUGOJ PUTUJU"
Ljudi moji...sama sam jako dugo....ali cini mi se da duse ipak jedna drugoj putuju...prestravljena sam jer mi se cini da sam pronasla srodnu dusu. Nista se nije dogodilo...jos je platonski ali mi dodirivanje dlanova sa njim predtsvalja mnogo vecu ljubav nego sve veze koje stoje iza mene. Moram priznati da sam uplasena

delphin:

Potpuno te razumijem. Ja nisam toliko isla sa momkom kao ti, ali dovoljno da osjetim isto sto i ti. Isto sam bila izgubila vjeru i sve to... Ali znas sta, rekla sam sebi da necu to sebi da dozvolim, da i ja imam pravo na ljubav i to ne bilo kakvu... I nadam se da cu opet, jednog dana, pa ma kad to bilo,opet voljeti kao nekad!!! Jes da nece biti isto, i ne teba da bude isto,na kraju krajeva, ali bice mozda i ljepse, ko zna!!! Zato ti kazem, odbijam da mislim da se samo jednom u zivotu voli!!!
Ljubac!

Back