гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
odo ja da radim nesto pametno, dosta ovih trovacha na temi
))

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нећемо, наравно. Само што свако стрпљење има границе. Није грех ни када неко не може више и почне себе да чува.Pa?
Hoćemo ih otpisati jer su urođeno slabiji?
Ja reagujem na tvoj komentar da se oni svesno i samovoljno dovode u tu situaciju i da zato nemaš razumevanja.Нећемо, наравно. Само што свако стрпљење има границе. Није грех ни када неко не може више и почне себе да чува.
Po cenu da ispadnem smesna a verovatno hocu...U zrelim sam godinama.sredovecna.radim u usluznim delatnostima....Kolega nesto mladji.autoritativnog ponasanja.ne samo prema meni mi je nesto uradio.Dva puta.Prvi put prilikom telefonskog razgovora.Odjednom je strahovito pobesneo i ja sam se pogubila.Uplasila.tesko disala.jedva se smirila.Drugi put u drustvu sa ostalim kolegama samo je poceo zuriti u mene sve jace i jace dok bukvalno nisam osetila njegov pogled gotovo iza zenica..Zanela sam se i skoro srusila...Sta je to dodjavola.zna li ko..Svaki savet je dobrodosao...ili slicno iskustvo..uzgred vi ste prvi kojima pricam ovo
Ja reagujem na tvoj komentar da se oni svesno i samovoljno dovode u tu situaciju i da zato nemaš razumevanja.
Svesna si da su slabiji rođeni.
I nema tu šta da se ne razume, jednostavno su takvi i zbog toga baš treba imati razumevanja za njih. Kao što se neko rodi bez ruke, a neko na granici tuposti.
Svi smo prošli anksioznost. Evo, za dve godine koronarnog ludila svi smo , u pojedinim trenucima, bili s onim odvratnim osećajem lebdeće napetosti u grudima.
Zamisli kad je nekome tako stalno, bez jasnog spoljnog okidača u datom vremenskom trenutku. Zamisli taj pakao koji žive ti ljudi. Koliko im je teško samima sa sobom. Koliko im je težak svaki novi dan.
Jadni.
Oni posežu za porocima zbog toga. Taj porok, u kom se osećaju sigurno, im omogućava lučenje neurotransmitera koji im na kratko obezbeđuju osećaj sreće i zadovoljstva, sigurnosti (zato je nužna terapija kod lečenja svake zavisnosti u prvim fazama). A taj poremećen mehanizam za obezbeđivanje sigurnosti/sreće/zadovoljstva je uzrokovan nekom traumom koju njihova genetika nije umela da obradi na pozitivniji način.
Gene koje su dobili nisu birali. Tako da, nije baš da svesno i namerno biraju da razaraju sebe i druge.
Drugi padež je da li ćemo se mi žrtvovati za njih.
Naravno da nećemo.
Pomogneš koliko možeš, ako možeš.
Prvi psihijatrijski postulat je da se bolesnik dislocira iz porodice jer u protivnom uništava istu.
slazem se...distanca dok ne otkrijem sta je u pitanju.Hvala tiDa, strasno, ko zna sta se sve krije u nama i ko zna na sta je on reagovao.
Najbolje bi ti bilo da ga malo izbegavas, ne toliko fizicki koliko emotivnom distancom.
Mozda si se uplasila.
Ili...ako si citala Hazarski recnik, mozda se jurite kroz vekove u razlicitim oblicima. Nije nemoguce![]()
utrkuju se ko ce mu prepisati sto vise lijekovaNeretko budu talentovani ljudi, narocito za umetnost.
Retko ko na rodjenju dobije bas sve, negde se pojaca a negde smanji. Prosek jeste solidno pravljen ali sta bi bio svet kada ne bi bilo onih van proseka?
Kod moje sestre lezi neki covek, kazu svi koji sa njim rade da je poput lika iz Blistavog uma, psihijatri se utrkuju ko ce sa njim razgovarati a covek lud, skroz naskroz lud.
Брате, очигледно имаш крајње површно знање и углавном робујеш стереотипима. Боље се држи нечег паметног као што си рекао и не расправљај се с тровачима.utrkuju se ko ce mu prepisati sto vise lijekova))
bice to lijep otupljen covjek <333
utrkuju se ko ce mu prepisati sto vise lijekova))
bice to lijep otupljen covjek <333
ko je pomenuo sizofreniju? a ni tvoju sestru...U kom smislu sto vise lekova?
Covek ima sizofreniju, opasan je i lezi na odeljenju.
Moja sestra je klinicki psihijatar. Postoji vise odeljenja, od dementnih staraca pa sve do pijanih koje moraju da drze po zakonu toliko i toliko sati.
Sudije se brzo javljaju i masu papira moraju da pisu jer se prava bolesnika stite.
Ona je dobrovoljno na kursu i za psihoterapiju. Putuje dva (tri?) puta godisnje po nn dana i na tim treninzima uce kako da se postave u odnosu na pacijente. Rade jogu
Garantujem da ne prepisuje lekove tek tako, niti ih sama pije, niti sam ih ja ikada pila, niti mi je ikada sugerisala da ih pijem.
Svi smo mi kombinacija svega i svacega, deo nas je i nasa istorija, mozda i stres nasih roditelja, ko zna. Ljudi smo i kao ljudi imamo slabosti i strahove. Mozda neke rane i ne treba buditi.
Postavljacici bih savetoval/a da se kloni osobe koja je uznemirava.
ne treba biti mnogo pametan da se vidi kad je nesto visak, a kad manjak. evo i mamu su zamalo ubili, samo prepisivali lijek za lijekom, na kraju je pila 6 lijekova a zena uopste nije imala neke smetnje, poslije kovida je imala psihicke smetnje, zena ima 76 godina, prije toga nikad nije imala nekih prolema ili smetnji...ja sam takodje pobjegao od psihijatra prija 15 godina, da nisam sad bi bio zombi a ne covjek. isto tako znam neke ljude i djevojke koje nisu imale snage da pobjegnu od idiota, pa su pravo najebale ...dalje da ne nabrajam, jer nema potrebe. i odjebi za kraj.Брате, очигледно имаш крајње површно знање и углавном робујеш стереотипима. Боље се држи нечег паметног као што си рекао и не расправљај се с тровачима.
Nažalost, znam i ja neke žrtve psihologa.ne treba biti mnogo pametan da se vidi kad je nesto visak, a kad manjak. evo i mamu su zamalo ubili, samo prepisivali lijek za lijekom, na kraju je pila 6 lijekova a zena uopste nije imala neke smetnje, poslije kovida je imala psihicke smetnje, zena ima 76 godina, prije toga nikad nije imala nekih prolema ili smetnji...ja sam takodje pobjegao od psihijatra prija 15 godina, da nisam sad bi bio zombi a ne covjek. isto tako znam neke ljude i djevojke koje nisu imale snage da pobjegnu od idiota, pa su pravo najebale ...dalje da ne nabrajam, jer nema potrebe. i odjebi za kraj.
bukvalno se izivljavaju, jako je malo blagih ljudi medju njima koji zele da ti pomognu da prebrodis krizu i ides dalje. samo udri po lijekovima.Nažalost, znam i ja neke žrtve psihologa.
Razvede se žena jer je za njeno loše mentalno stanje bio kriv muž, po rečima stručnjaka.
Posle tog razvoda, bila je u još gorem stanju.
ko je pomenuo sizofreniju? a ni tvoju sestru...
Ма, не сумњам да је 100% вас у то уверено.ne treba biti mnogo pametan da se vidi kad je nesto visak, a kad manjak.
Описао си појаву и развој болести, то обично тако и бива кад се неко разболи - особа је здрава док се појаве симптоми којих није било пре тога. Осим болести, лоше је и то кад се у околини оболеле особе нађе паметњаковић који ће да тера контру свему јер је на интернету прочитао big pharma и сад мисли да је попио сво знање света.evo i mamu su zamalo ubili, samo prepisivali lijek za lijekom, na kraju je pila 6 lijekova a zena uopste nije imala neke smetnje, poslije kovida je imala psihicke smetnje, zena ima 76 godina, prije toga nikad nije imala nekih prolema ili smetnji...
Наравно, ти можеш да видиш у будућност, то је нешто сасвим нормално. Побегао претпостављам јер си био принуђен да напустиш своју зону комфора што би било неопходно као први корак у лечењу. Барем признаш да ниси ни тај један корак направио и да већ 15 година као нелечен психијатријски случај тумараш уоколо у облику потенцијалне опасности и за себе и за околину, јер нико не зна шта ти је и од чега то конкретно ниси лечен, а требало је.ja sam takodje pobjegao od psihijatra prija 15 godina, da nisam sad bi bio zombi a ne covjek.
Знам и ја многе, углавном из медија, кад неког искасапе или на неки други начин обришу из постојања, па буде оно "оптужени је пре извесног времена на своју руку прекинуо узимање преписане терапије и посећивање лекара".isto tako znam neke ljude i djevojke koje nisu imale snage da pobjegnu od idiota, pa su pravo najebale ...dalje da ne nabrajam, jer nema potrebe.
Примени на себе и не изигравај ми силу.i odjebi za kraj.