IvAnA:)
Domaćin
- Poruka
- 4.433
Ma....verujem samo u horoskope koji su uradjeni prema lichnim podaTcima (natalna karta i sl.)...To mi se u vishe navrata pokazalo OK....A ovo po chasopisima, dnevni, nedeljni i tako to....to ni ne chitam....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako neko uradi nešto brilijantno... ne znači da zna sve. Ne može jedan čovek dati autoritet "nauci"... svaki genije je prilično ograničen, jer inače ne bi mogao biti tako duboko u jednoj oblasti...loop:To je njegova izjava i mogu da ti garantujem to.Ta njegova izjava se predaje na fakultetu za Astrologiju.
Truman:Iznenadjen sam! Od nekog ko pise dosta kriticke poruke ovo nisam ocekivao![]()
pa... u jednoj natalnoj karti piše toliko togaVisionOfDisorder:Eh, samo se dokazalo vishe puta da su moje natalne karte (karta) ispravne.
I ochigledna je razlika izmedju znakova kao postojanje nekih slichnosti. Van priche o sugestiji. Ali da ne zapochinjem tu temu.
Pa eto...
Iznenadim i sebe ponekad.
ra-ta-tat:Ako neko uradi nešto brilijantno... ne znači da zna sve. Ne može jedan čovek dati autoritet "nauci"... svaki genije je prilično ograničen, jer inače ne bi mogao biti tako duboko u jednoj oblasti...
Ajnštajn nije nikakav astro autoritet...![]()
ra-ta-tat:pa... u jednoj natalnoj karti piše toliko toga
i tako je sve klizavo u tumačenju, da je normalno da će nešto od toga i biti tačno, ali ne zbog astrologije, nego VEROVATNOĆE![]()
:-D
BUBIVII:ja verujem.........
Tacno je i btw nisam napisala,vec sam napisao...Truman:Ako je tacno ono sto si napisala na temi o iq-u evo dokaza da i inteligentni ljudi veruju u astrologiju.