Verujete li u astrologiju?

Da li verujete u astrologiju?

• da

• ne

• nisam siguran

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
loop:
To je njegova izjava i mogu da ti garantujem to.Ta njegova izjava se predaje na fakultetu za Astrologiju.
Ako neko uradi nešto brilijantno... ne znači da zna sve. Ne može jedan čovek dati autoritet "nauci"... svaki genije je prilično ograničen, jer inače ne bi mogao biti tako duboko u jednoj oblasti...

Ajnštajn nije nikakav astro autoritet... :roll:

VisionOfDisorder:
Eh, samo se dokazalo vishe puta da su moje natalne karte (karta) ispravne.
I ochigledna je razlika izmedju znakova kao postojanje nekih slichnosti. Van priche o sugestiji. Ali da ne zapochinjem tu temu.
Pa eto...
Iznenadim i sebe ponekad.
pa... u jednoj natalnoj karti piše toliko toga
i tako je sve klizavo u tumačenju, da je normalno da će nešto od toga i biti tačno, ali ne zbog astrologije, nego VEROVATNOĆE :lol:
:-D

ra-ta-tat:
Ako neko uradi nešto brilijantno... ne znači da zna sve. Ne može jedan čovek dati autoritet "nauci"... svaki genije je prilično ograničen, jer inače ne bi mogao biti tako duboko u jednoj oblasti...

Ajnštajn nije nikakav astro autoritet... :roll:

Hajde procitaj josh par puta njegovu izjavu pa ce ti onda mozda biti jasnije :wink:

4 loop
pročitala sam još jednom i ponovo ne mislim da je Ajnštajn imao na umu babe vračare koje znaju da tumače šta znači određen položaj Venere i šta ti ja znam još...

ljudska potreba da veruju u ovakve nebuloze je oduvek postojala, nije ništa novo, niti neobjašnjivo

a ljudi se dele na pastire i ovce... a ja eto, odlučila da neću igrati taj ples

Eh, Miki, ja ne bih bila tako sigurna.

Vjerujem... mo'sh misliti.
K'o shto rekoshe, zato shto je moja natalna karta rekla toliko toga... i sve je sama istina. Tako je fino opisan moj karakter, do skoro najtananijih detalja... da me i danas iznenadi.

Zato shto se ispostavilo da su bili u pravu kada su govorili o osobinama za koje sam mislila da ih ne posjedujem... medjutim, vremenom sam uvidjela da mi je samo trebalo vremena da toga postanem svjesna.

Back