Verujete li jos uvek u divne price?

Ja ne.. Znate ono, dugo pricate telefonom, on vam pomogne da izadjete iz haosa, tu ste vi princeza a on iskusni hrabri vitez, smejete se zajedno, on vam cita misli, cvrkucete kad ste sa njim.. :super:U stanju ste da konverzirate satima.. nikad vam ije dosadno.. pomaze vam da objektivno sagledate neke situacije.. Uz sve to sjajno izgleda fizicki...:rumenko:
I kako biste reagovali?
Prihvatili to sa odusevljenjem , povukli bi ste se jer prosto ne verujete da moze biti bez
cuvenog ali pa pre razocarenja spasili zivu glavu?
Ili ste skeptik kao ja, pa bi trazili ali.. I ako ga ne pronadjete, poverovali biste?
Ja ne mogu, nekako ne verujem u bajke, mada on kaze da su moguce.. Da li mu verovati?:think::?::heart:

Nikako vjeruj meni!:D

Verujem u njih i trudim se uvek da ih napravim , tesko da je prava veza ,,divna`` prica ali ima divne momente i treba ih priredjivati sto vise ... cudo jedno koliko malo maste , truda i kreativnosti moze da znaci ... znam jedan bracni par u Italiji koji je 38 godina zajedno i jos uvek jedno drugo oslovljavljavaju sa mi`amor :cool: , znam jedan u Nemackoj .. muskarac je godinu dana stedeo da bi na obali mora organizovao zapaljenu 101 svecu i 30 gitara za njegovu zenu ... zasto ne verovati da postoje ... da bi se odbranili od razocarenja ili da bi ubedili sebe da je to sto radimo za osobu koju volimo uvek dovoljno ?

Back