Vexy
Buduća legenda
- Poruka
- 34.726
Sve zavisi kako ljudi postave prioritete u životu.
U skladu sa tim biraju kada će i da li će rađati decu-
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve zavisi kako ljudi postave prioritete u životu.
Prioriteti ne odredjuju kada ces da se zaljubis, a ako odredjuju bolje i da ne radjas.
А то кад се заљубиш мораш одмах и дете да родиш, или како?
Sve cesce srecemo zene u kasnim 30im i 40im koje izjavljuju:"Konacno spremna da se uskoro ostvarim kao majka." "Planiram da se uskoro ostvarim u ulozi majke." Itd... uz to obicno ide pripoved kako do tad nisu bile spremne i nisu zelele decu i porodicu.
Sve vise mojih vrsnjakinja su solo. Nemaju ni momka, ni vezu, i ako imaju misle da je rano za decu.
Taj deo oko "rano" me zaintrigirao...
Ko jos veruje da je 30 godina rano za decu i porodicu?
Ko veruje da se lako ostaje u drugom stanju sa 40?
Zasto ljudi pomeraju granice zeleci da sto veci deo svog zivota provedu solo?
Jesu deca i porodica, brak postali okovi danasnjice, koje nerado stavljamo tek na polovini zivotnog veka sa 40 godina?
Zasto?
nije poenta u ovome..verovati
vec u "osecati"
ako se neko oseca nespreman za decu pre 30/40te, ko moze da mu sudi?
ja ne mogu da verujem kako je neko spreman za dete u 20tim (ja sma u tim godinama i sama bila dete), pa opet prihvatim da ima i takvih
Ma reci ti meni sta si kupila danas
![]()
jesu, ybg zivot je tezak a deca ogromna odgovornost i obaveza. nek ljudi imaju porodicu kad hoce da je imaju i ako hoce da je imaju. nije svakome ni ideja srecnog zivota da se razmnozi i brine o potomstvu, mada razumem zasto mnogima jeste. ne vidim cemu prekoran ton poruka. svako ce ziveti sa teretom svojih i samo svojih odluka. tako moja keva isto krene da sere ljudima, tipa kad ce da imaju decu ili sta god vec i posle se pita sto necu nigde da je vodim i nikog da joj predstavimSve cesce srecemo zene u kasnim 30im i 40im koje izjavljuju:"Konacno spremna da se uskoro ostvarim kao majka." "Planiram da se uskoro ostvarim u ulozi majke." Itd... uz to obicno ide pripoved kako do tad nisu bile spremne i nisu zelele decu i porodicu.
Sve vise mojih vrsnjakinja su solo. Nemaju ni momka, ni vezu, i ako imaju misle da je rano za decu.
Jesu deca i porodica, brak postali okovi danasnjice, koje nerado stavljamo tek na polovini zivotnog veka sa 40 godina?
Zasto?
А то кад се заљубиш мораш одмах и дете да родиш, или како?
Da je tako ja bih imala 20 komada dece![]()
U pravu ste, najbolje da se samo zaljubljujete i naravno nikad da ne radjate. To nije za vas.
To je ono kako se to tebi cini, da je nekom rano i da u cedrtesetoj kaze lako cu ja... Ali ne samo tebi, mnogima a ne znam iz kog razloga. Neko ili zeli, ili ne zeli u tom trenutku, na stranu mogucnosti.Sve cesce srecemo zene u kasnim 30im i 40im koje izjavljuju:"Konacno spremna da se uskoro ostvarim kao majka." "Planiram da se uskoro ostvarim u ulozi majke." Itd... uz to obicno ide pripoved kako do tad nisu bile spremne i nisu zelele decu i porodicu.
Zasto?
o sv kravo ima li te
a hebi ga cickava neki oce prvo da samostalno obezbede materjalna sredstva za svoje dete....ja najcesce cujem taj razlog kod onih sto oce al nikako...tuzno je to....ko ima veliku zelju a nema bas mogucnosti i onda je rastrzan
nece svako u sponzoruse
ima i onih sto oce prvo da se istutnjaju pa onda skrase...bolje i to nego da tutnjaju posle i skembaju dete
a ima i onih sto nisu imale zelje pa su je dobile kasno i tad je i ostvaruju, ili ne iz nekog razloga....i to je ok....ne moraju svi sa 20 god da zele da budu mame
u svakom slucaju ni jedne ni druge ni trece nisu gore od onih sto rode igracku pa kad se izigraju i smore kukaju
uostalom njihova stvar....