4thman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.277
Koristi još neko vertikalni kompjuterski miš i koji model?
Ja ga već imam više od godinu dana....Stavih i anketu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mis treba da odrzava pravilan polozaj ruke, zato sto ako mis ne odgovara dolazi do bolova.Koristi još neko vertikalni kompjuterski miš i koji model?
Pa za vertikalni kažu da je ergonomičniji.mis treba da odrzava pravilan polozaj ruke, zato sto ako mis ne odgovara dolazi do bolova.
Kolliko radis dnevno za kompjuterom?Nije me ni onda ni sada bolela ruka od miša....
Previše... dobro bi bilo i da radim....Kolliko radis dnevno za kompjuterom?
Ja sam postao zavisnik od krstarice, ovde su ljudi dobri.Previše... dobro bi bilo i da radim....
Igram kingdomino i vrtim krstaricu ko i ti, 12 sati dnevno lol...
Imaš jeftinijih modela, nekima ne odgovara, više psihološki nego fizički.Ja sam planirao da probam, ali nisam nasao kakav hocu,meni zbog posla treba (nije obavezno ali sam navikao) mis koji moze da se programira i menjaju funkcije tastera.... I meni se cini da je vertikalni polozaj malo prirodniji nego kod standardnih miseva...
Ja ne slusam sta kazu.Okidač...Ne menjaš položaj ruke kao za standardni ležeći.... Prirodnije je, i kažu bolje za mišiće i zglobove...
Slabo ih kod nas ima i u prodavnicama....
ma daj..nije cak ni laserski, ima svega 4 tastera i kosta 100€Pa za vertikalni kažu da je ergonomičniji.
Nije me ni onda ni sada bolela ruka od miša....ovaj model imam od nove godine:
Kakav je? Vredi li? Na cemu ga koristis?Imam i magic mouse...
Prodao sam Mac Book Pro, 2011 late. Nisam ga koristio duže vremena. Ali ga imam, poenta je brend i tip miša....Kakav je? Vredi li? Na cemu ga koristis?
sa kuglicom je imao problem sto je skupljao prljavstinu sa stola.Ali meni je bio dobar i onaj sa kuglicom....
Ima 6 tastera. Gore jedan, tri sa strane, i skrol, i dve sa druge strane...ne radi se o pristupacnosti ili ne..radi se o bezobraznoj ceni za jednog u sustini optickog misa koji ima svega 4 tastera.
znas kako da li jedes sa stola ili koristis tanjir?Prljav sto ili prljav miš?
Btw miševi i pacovi su izuzetno čiste životinje. Domaćin je bio malo prljav...
https://itsvet.com/misevi_logitech_...ergonomic_mouse_910_005447-pdaa1-48.i?id=3884Ima 6 tastera. Gore jedan, tri sa strane, i skrol, i dve sa druge strane...
secam se kad su nekad bili sa kuglicama ..nalazio sam i tragove cokolade na kugliciznas kako da li jedes sa stola ili koristis tanjir?
Ne kažem da sam išta bio bolji. Prašina se sama skupi, sad što je niko ne obriše to je druga tema, nismo mi krivi....znas kako da li jedes sa stola ili koristis tanjir?
laserski mis ti stedi vreme :Ne kažem da sam išta bio bolji. Prašina se sama skupi, sad što je niko ne obriše to je druga tema, nismo mi krivi....
Bolje je radio tako...
Imam ga u ruci. 6. Kako su ovi brojali na ITsvetu to samo oni znaju...