- Poruka
- 46.570
u tvojoj glavi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vera u sebe je prava stvar.vjera u boga, vođu, ideologiju ili u nešto deseto.".........[/B]
U sta ti verujes, Blajbi?
Moze li neko da poljulja tu tvoju veru?
Ako ne moze, a vise nego ocigledno je da ne moze, dopisi se u fanatike.
Verski fanatik sluša versku muziku (ono crkveno pevanje) pored obične.
A da li je Boža velikodušan prema tebi ili te ignoriše?I to je regularno da su bili mnogobožci a poslese Bog predomislio pa je ustanovio da treba da je on ipak jedan. Da nije kao Zevs švalerčina...Znaš Mona, stari Grci su poštovali i tog Zevsa koji je jebavao sve što je stigao okolo. Pitam ja isto pitanje jednog drugara koji je ikonopisac i vernik baš, on se zablesači i kaže mi: ,,Ko veruje, prihvata pravila( tj dogme) i ne postavlja neulozna pitanja.
Ona meni nije jasno, zašto svi tako škrti u objašnjenjima, a nepraktični u životu...Bibliju su pisali ljudi, a ne Bog. Moj Bog ema bradu i ne voza se na oblaku, a i ne mrzi one čiji je Bog Alah ili Buda, a ni one nekrštene...Ustvari nikoga ne mrzi i ne prezire čak ni Cecu koja fura krstaču do pupka. Ja bih eto, da budem kao taj moj Bog, velikodušna. I uspevam step by step.![]()
Pa...glavni argumenti im u gaćkama (ko što napisah gorikaVerske fanatike na forumu prepoznaces po besomucnom citiranju Biblije i potrebi da ti objasne kako to Bog zapoveda.
Slabo koriste argumente i svoja razmisljanja ako ih uopste imaju.