little smile
Primećen član
- Poruka
- 517
Dragi forumasi, potrebna mi je pomoc svih onih koji imaju bilo kakve veze sa verovatnocom i statistikom i koji su, naravno, voljni da podele svoje ideje, iskustva, radove i sl. sa mnom. Dakle ovako, trebalo bi da radim seminarski koji ce da izucava nesto sto je sada aktuelno (kao sto su ranije bili aktuelni predsednicki izbori i sl.) i da sadrzi realne podatke (ukoliko je moguce). Posto ja vec danima pokusavam da smislim nesto originalno, a ne uspevam, zamolila bih vas da mi pomognete tako sto cete mi dati neku ideju (temu koju bih mogla da obradim), a najveca pomoc bi mi bio gotov rad, projekat, seminarski, mada sumnjam da je neko voljan (ukoliko je radio) da svojih ruku delo da makar na uvid, ako ne i na koriscenje, nepoznatoj osobi, tj. meni :wink:
Nemam poznanika na fakultetima gde se izucava ova oblast, pa sam se obratila vama za pomoc
Slagala bih kada bih rekla da mi nije hitno, ali ne znam kada ce osobe koje zaista imaju veze sa statistikom da dodju u dodir sa ovom temom!?
U svakom slucaju hvala puno svima i veliki pozdrav!
Nemam poznanika na fakultetima gde se izucava ova oblast, pa sam se obratila vama za pomoc

Slagala bih kada bih rekla da mi nije hitno, ali ne znam kada ce osobe koje zaista imaju veze sa statistikom da dodju u dodir sa ovom temom!?
U svakom slucaju hvala puno svima i veliki pozdrav!