Veronika ima 36 i 12-oro dece

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.420
A sada je ponovo trudna Ako dobro računate, shvatićete da je ova devojka trudna svake godine, a da je prvo dete dobila sa svega 14 godina,
jer, kako je sama izjavila, ona i njeni partneri nikada nisu koristili kontracepciju!

Veronika je još bila u školi kad je zatrudnela s najstarijom ćerkom Viktorijom, koja sad ima 21 godinu.

Od tada je rodila Endruja (16), Adama (15), Maru (13), Dašu (12), Darlu (10), Marveluza (8), Martalju (6), Ameliu (4), Delilaju (3) i Donovana (1).
Dvoje najstarije dece je dobila u braku s prvim mužem s kojim se razvela. Tad se udala za drugog supruga Martija (37), a par ima zajedno još devetoro dece.

Veronika, koja na Instagramu i TikToku deli detalje o svojoj velikoj porodici, kaže da nikada ne koristi kontracepciju zbog svog zdravstvenog stanja.
"Srednju školu sam završila s odličnom ocenom, pokušala sam da idem na fakultet, ali sam se oba puta razbolela . Imam bolest bubrega i izgubila sam bubreg prošle godine", objasnila je ova mama jedanaestoro dece.

Da sve bude još zanimljivije, Veronika je ne planira da se zaustavi u skorije vreme jer joj je želja da u budućnosti ima ukupnio sedamnaestoro njih.
Kada se sve sabere, gotovo deceniju je Veronika provela trudnujući.
(blic žena)

Ja razumem da neko voli decu i da želi da ima više od jednog ali da radja jer ne koristi kontracepciju, ne shvatam.Ako ona ne sme da koristiu kontracepciju zbog zdravlja ,smeju njeni muževi..da ga vade na vreme ili da stave kondom. Ne kapiram nikako da je svoje najlepše godine života provela u trudnoci i pelenama

Back