VERNOST....

• Začetnik teme Začetnik teme Frci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Marina Kaurin:
E ovako: NAUCNICI SU DOKAZALI DA MUSKARCI -BIOLOSKI- PO SVOJOJ STRUKTURI NE MOGU DA OSTANU VERNI SAMO JEDNOJ ZENI. Mislim sta reci..

100% tacno.Muskarac je plodan NON-STOP a zena samo par dana u mesecu?Priroda muskarca je da "ostavi sto vise semena u zenama" i tako obezbedi "sigurnije" i kvalitetnije produzenje vrste.Naravno, brak, vernost nije priroda predvidela.To je delo ljudske civilizacije kako bi se sto bolje uredili odnosi u drustvu.Buduci da sa ovom logikom vec hiljadama godina nasa civilizacija egzistira, mi smo brak, moral, vernost itd. prihvatili kao , malte-ne , prirodni faktor.

JA SAM VERNA AKO MI SE DECKO MNOGO DOPADA, DO SADA JE BILO TAKO. BILO IH JE, DODUSE, SAMO NEKOLIKO, ALI NIKADA NISAM BILA SA NDECKOM KOJI MI SE NE SVIDJA ILI CISTO ONO "KAO, 'AAAJDE DA BUDEM" JOJ TEK SAD VIDEH OVOLIKA SLOVA mrzi me da pisem ponovo
elem, nisam imala ni veze na jedno vece, drugarice me zovu kaludjericom zbog toga, a sadasnji decko mi se toliko svidja da mi na pamet ne bi palo da ga varam

"taj NEKO ko vas sasece pogledom,

ponasanjem,inteligencijom,stavom,ocima,

pored koga se osecate nemocno u svakom pogledu a

leptirici prorade u stomaku i vidite samo SEX.

Lud-strastven-divljacki-istovremeno nezan."

Zar postoji ovakvo nesto ? Vec dugo ocekujem da sretnem nekog takvog , ali nazalost zivim u sredini u kojoj su pametni, sarmantni, inteligentni, pravi muskarci, i divlji i njezni (ha?!), izumrli ko dinosaurusi, a ostali su uglavnom neki neandertalci koji se prosto takmice u tome ko ce biti bahatiji, smekerskiji ( citaj: zadnju knjigu sam procitao u osnovnoj skoli, ha, ha! ) , nezreliji i sl.
( Mislim, da me ne shvatiti bukvalno , nisu svi takvi, ali jako velika vecina, i uopste mentalitet muskaraca u mom gradu je vecinski takav! )
Tako da cisto sumnjam da bih odoljela takvom iskusenju . Ali nije da su sve ovo gore navedeno bili izgovori i razlozi za prevaru, jer ako bih stvarno nekog voljela onda ne bih mogla ni da pomislim da mogu da ga prevarim, ali u nekim duzim vezama koje se prilicno ucaure... A bas kao i da muskarci to ne bi uradili! ( Kako je to lijepo postavljac topica rekao - DA IM JE TO NEKAKO U KRVI! ) A i zasto bi to njima bilo nagonski, a nama razumski?! Pa i mi imamo zelje, strasti, nagone isto kao i oni, naravno, s tom razlikom da mozemo malo vise da ih kontrolisemo!
Naime, kad bi se stvarno pojavio neko takav,da ostanem ono stvarno PAF! (a treba uzeti u obzir da se ja jaaako tesko odlucujem i na neku emotivnu vezu i da me je jako tesko impresionirati - obicno mi kazu da sam grozno cinicna - i da uvijek nekako pretjerano razmisljam o mogucim situacijama i posljedicama) onda def. mislim da bih sa zadovoljstvom podlegla takvom iskusenju!

Hm, nije ovo laka tema, bar za vecinu nas ovde, koliko vidim - Petre, uozbilji se.
Elem, ja cu po onom mom starom, dosadnom obicaju - iskreno, pa kako god.
Moj brak je jedan od retko- izuzetno dobrih u mojoj okolini, i ja sam zadovoljna zena, i takva kakva jesam, moram da priznam da sam se jednom vrlo tesko borila sa iskusenjem, iako sam znala da je u pitanju samo seksualna privlacnost nekog sa strane. I, jako sam dobro znala, od pocetka da cu ostati verna, jer je to moja odluka, ali je, uprkos tome, borba bila vrlo teska i duga.
E, sad, do tog slucaja, sve je bilo idealno, nekoliko godina- sto neko gore rece, sama ljubav prema mom coveku mi je bila dovoljna da ne vidim nikog drugog.Tada sam bila ubedjena da ce tako ostati do kraja nasih zivota, ali...iznenadjenje je bilo strahovito, bila sam sokirana mesecima.
Posle toga, postala sam mnogo opreznija prema ljudima, i ne razmisljam vise isto.

ne podnosim pravljenje razlike izmedju zena i muskaraca kada je vernost u pitanju...
kakve veze ima sto je muskarac plodan ceo mesec, a zena jedan dan, kada i zene i muskarci osecaju potrebu za sexom bez obzira na to...
a i ta prica da vernost lose utice na zdravlje je u najmanju ruku smesna...

Back