"taj NEKO ko vas sasece pogledom,
ponasanjem,inteligencijom,stavom,ocima,
pored koga se osecate nemocno u svakom pogledu a
leptirici prorade u stomaku i vidite samo SEX.
Lud-strastven-divljacki-istovremeno nezan."
Zar postoji ovakvo nesto ? Vec dugo ocekujem da sretnem nekog takvog , ali nazalost zivim u sredini u kojoj su pametni, sarmantni, inteligentni, pravi muskarci, i divlji i njezni (ha?!), izumrli ko dinosaurusi, a ostali su uglavnom neki neandertalci koji se prosto takmice u tome ko ce biti bahatiji, smekerskiji ( citaj: zadnju knjigu sam procitao u osnovnoj skoli, ha, ha! ) , nezreliji i sl.
( Mislim, da me ne shvatiti bukvalno , nisu svi takvi, ali jako velika vecina, i uopste mentalitet muskaraca u mom gradu je vecinski takav! )
Tako da cisto sumnjam da bih odoljela takvom iskusenju . Ali nije da su sve ovo gore navedeno bili izgovori i razlozi za prevaru, jer ako bih stvarno nekog voljela onda ne bih mogla ni da pomislim da mogu da ga prevarim, ali u nekim duzim vezama koje se prilicno ucaure... A bas kao i da muskarci to ne bi uradili! ( Kako je to lijepo postavljac topica rekao - DA IM JE TO NEKAKO U KRVI! ) A i zasto bi to njima bilo nagonski, a nama razumski?! Pa i mi imamo zelje, strasti, nagone isto kao i oni, naravno, s tom razlikom da mozemo malo vise da ih kontrolisemo!
Naime, kad bi se stvarno pojavio neko takav,da ostanem ono stvarno PAF! (a treba uzeti u obzir da se ja jaaako tesko odlucujem i na neku emotivnu vezu i da me je jako tesko impresionirati - obicno mi kazu da sam grozno cinicna - i da uvijek nekako pretjerano razmisljam o mogucim situacijama i posljedicama) onda def. mislim da bih sa zadovoljstvom podlegla takvom iskusenju!