vernost

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
sta je za vas vernost?
da li vernost mora da bude na svim nivoima da bi ste za nekog mogli da kazete da je veran ili je dozvoljen neki vid selekcije i koji?
da li je vernost iskljucivo ona - veran kao pas, kad bi gomno pojeo ako vi jedete, pa se uhvati za hleb sa dzemom od kajsija i posle zgrozi :)

13672256_10207997989726553_1252326370_n.jpg

13689491_10207997991566599_1731050468_n.jpg

13714280_10207997991966609_587466898_n.jpg

13735436_10207997990206565_1658959129_n.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Jel ovo slatko od doonja? Oddunja je?

Inače, Cane ti je šetjerlemizza... Jede slatko, a? Blagiš tebi..

Vernost nije pseća vernost, psi nam nisu verni... to je strahopoštovanje kod njih u pitanju, a i zahvalni su nam za sve što im pružamo / .

Vernost je da nikad ne izdam.. i mene ne izdaju ljudi, eto

sta je za vas vernost?
da li vernost mora da bude na svim nivoima da bi ste za nekog mogli da kazete da je veran ili je dozvoljen neki vid selekcije i koji?
da li je vernost iskljucivo ona - veran kao pas, kad bi gomno pojeo ako vi jedete, pa se uhvati za hleb sa dzemom od kajsija i posle zgrozi :)

Pogledajte prilog 394184

Pogledajte prilog 394185

Pogledajte prilog 394186

Pogledajte prilog 394187

Za mene je vernost osecaj sigurnosti u tom odnosu ( prijateljski, ljubavnicki, supruznicki,...). E sada... on moze biti i samo subjektivan, zar ne? :lol: (jer garancije nema) Ali, koga je briga dok se dobro osecas, dok nema sumnje i nemira.
Vernost mi je i postovanje koje ostaje kada se ti odnosi prekinu, pa se ljudi, iako su otisli na razlicite strane, ne pljuju i ne iznose prljav ves.

Poslednja izmena:
Jel ovo slatko od doonja? Oddunja je?

Inače, Cane ti je šetjerlemizza... Jede slatko, a? Blagiš tebi..

Vernost nije pseća vernost, to je strahopoštovanje, a i zahvalni su nam za sve što im pružamo / .

Vernost je da nikad ne izdam.. i mene ne izdaju ljudi, eto

nije bre, dzem od kajsija juce spremljen..sa vanilom koja mu je samo pojacala aromu.. mmmmmm :)

- Vernost je baš teška. Mislim da skoro uvek, u svim vezama i brakovima, neko nekog prevari. To je kod ljudi tako. Ako neko dobro izgleda, imaće sijaset prilika za tako nešto. Retko će ko odoleti baš svakom iskušenju.

nije bre, dzem od kajsija juce spremljen..sa vanilom koja mu je samo pojacala aromu.. mmmmmm :)
Pazi žderonjicu - jede Đema i leba...bokte..kako je to super stvar, a ne ono srce, rozbbratna...čibe moje..poskupele granule... em što neće, em me zaebava da ponekad hoće, al najsluplje...

Das ipspravim ovo samo gore..što sam pisao..
E, ne da me ne izdaju ljudi, bole me patče za ljude, nego partnerka moja, sapatnica ..

- - - - - - - - - -

Niko nije tu sad obavezan osim sapatnika da nam bude veran.

Pazi žderonjicu - jede Đema i leba...bokte..kako je to super stvar, a ne ono srce, rozbbratna...čibe moje..poskupele granule... em što neće, em me zaebava da ponekad hoće, al najsluplje...

Das ipspravim ovo samo gore..što sam pisao..
E, ne da me ne izdaju ljudi, bole me patče za ljude, nego partnerka moja, sapatnica ..

- - - - - - - - - -

Niko nije tu sad obavezan osim sapatnika da nam bude veran.

Jes vala onaj moj je meni dusu izvdio i zivce pokidao prevrtanjem cinije i strajkom gladju :eek: nece i nece da jede, suze mi na oci od muke terao.

A tema vernost..ne znam, vernost sebi, drugome...

U pravu si donekle... Ali mislim da uvek trebamo da pođemo od sebe kada gledamo druge - da li ja za sebe mogu da tvrdim da ću birti veran/verna pa da onda isto očekujem od drugog.... sve je stvar dogovora. Znam fantastičan par koji je u odličnom braku, punom razumevanja i ljubavi već 35 godina, iako i on i ona viđaju i druge ljude. Sve dok znaju ko se s kim viđa, oni smatraju da su verni. Meni je to sasvim ok i korektno, mada mi je bilo nepomljivo kada sam bila mlađa.

- Vernost je baš teška. Mislim da skoro uvek, u svim vezama i brakovima, neko nekog prevari. To je kod ljudi tako. Ako neko dobro izgleda, imaće sijaset prilika za tako nešto. Retko će ko odoleti baš svakom iskušenju.

sta je za vas vernost?

Pogledajte prilog 394184

Pogledajte prilog 394185

Pogledajte prilog 394186

Pogledajte prilog 394187

Ahahah al slike su vrh..Nego jel ovo uopsteno pitanje,ili ciljas na nesto specificno?
Po meni je vernost iskrenost(naravno ne uzimam u obzir sitne lazi,tipa kazes da si tri stanice dalje nego sto stvarno jesi i tome slicno)..
Znaci meni je vernost i ako su dvoje u otvorenom braku al su se tako dogovorili i svako zna sta ovaj drugi radi,a isto mi je nevernost kad su dvoje zajedno u normalnoj vezi a jedan se ohladio,al ga mrzi il se plasi da raskine..To mi je neiskrenost emocija..Tipa jednom sam cula nesto na foru da je lik reko da je s ribom jer mu je lepo iako se vise nesto ne lozi na nju,nego eto da bude s nekim,dok neko dr ne naidje..Meni je to kretenizam..

sta je za vas vernost?

Pogledajte prilog 394184

Pogledajte prilog 394185

Pogledajte prilog 394186

Pogledajte prilog 394187

ovo prosto mora da se citira :heart:
Dive pas ti je presladak, a što se tiče teme....vernost kroz princip unutrašnjeg ogledala

Vernost je posvecnost i odanost svom sopstvenom izboru. To je pre svega sposobnost da istrajes u onome sto si sam odabrao. Ja dugo i pazljivo biram, ali kad izaberem, nema vrdanja, jer u suprotnom na sta svodis sebe? Na amebu koja menja misljenje od danas do sutra, nezrelu, nedoslednu osobu koja danas kao voli a sutra vec ne.

Back