vernost

Retko kad su ljudi skroz ozbiljni ili skroz neozbiljni.

Nije to problem, problem je sto forsiras ideju da je lepota ono sto cini ljude nesrecnim. :/

A drugi problem je to sto forsiras da je chat upoznavanje znak nesrece.

Retko kad su ljudi skroz ozbiljni ili skroz neozbiljni.

Nije to problem, problem je sto forsiras ideju da je lepota ono sto cini ljude nesrecnim. :/

A drugi problem je to sto forsiras da je chat upoznavanje znak nesrece.

Ne cekaj, tu gresis
Mozes da znas recimo ovo je tacno 99 posto. I onda se vidis sa njom i skapiras da je ona stvarno to mislila. A ako ti neko kaze preko enta jaoj sto si sladak kao sve super itd, i onda se vidis sa njom i vidis da ona nije bas tako sve. Onda mozes da kazes da je bla ipak neozbiljna, mozda je malo mislila, mozda ne, u to ne ulazim. Ali jednostavno mogu da kazem sto posto da su ove bile ozbiljne :)
E sad ovo drugo, ne forsiram toliko, ali fakat je da mnogo ruzne devojke su unhappy :(. Zato sto biti mnogo ruzan je stvar lenjosti i drugih problema :). Ne postoji po defoltu toliko ruzna devojka da udje u tu kategoriju
A ovo forsiram, chat jeste znak nesrece :D. Pogotovu ako se glavno sve odvija na chatu, radije nego uzivo :)
Nemoj da me razumes pogresno imao sam ja veza koje su zapocele tako- ne mislim da je to nesto tabu, ali generalno je gore :P

Da, ali je i dosta *lepih* devojaka nesrecno, sto bi ti rekao "daju se".

A i to "daju se" nije bas fer narocito ako si ih pre toga lozio. :/ Nemam nista protiv ubrzanog procesa.

Sto se tice korelacije izmedju chat upoznavanja i licnih osobina ili znanja ili vestina, nema apsolutno nikakve veze, postoji samo stigma i pritisak koji nesigurne individue osecaju vezano za takvu vrstu upoznavanja. A sad sto na chat-u mozes da nadjes nesigurne individue, to je druga prica. :/ Chat ima i nekih prednosti u odnosu na zacetak komunikacije u popularnim varijantama, kao sto je klupsko *upoznavanje*. Nije da ga reklamiram ili favorizujem, ali stigma itekako ide ponekad na zivce te me cini da ga ovako naizgled branim i forsiram.

granted, ali glavna fora je u tome
sto lepa devojka moze biti nesrecna, zbog xyz faktora, recimo pati za nekime, recimo ne znam ima los period u zivotu. Ali to ce sve proci.
dok ce ruzna biti nesrecna :)., i to nece proci, dok se sustinski stvari ne promene.

Nizak nivo samopouzdanja i samopostovanja izazvan recimo pasivnom komunikacijom, losom sredinom, izazvan od strane roditelja, neobjasnjive prirode, zacet bolnim raskidom, traume i jos mali milion stvari koje izazivaju nesto sto lekari nazivaju mentalna tegoba u laksem slucaju i mentalno oboljenje u ozbiljnijem slucaju. Fizicki izgled nije jedina stvar koja izaziva nizak nivo samopouzdanja.

Jela bih sama chokoladu za kuvanje. Ostane meni vishe.
Jednostavno. XD

Ja bih poshizila da mene momak vara na sve strane, da yebe koju stigne i da ne odbija svaku, da izvinesh p***u koja mu se da.
To moja drugarica radi. I ne vidi nishta loshe u tom.
Oke, nekom je i to normalno. Meni nije,al eto ima kome jeste.;)

druga stavr je svaštoje.b, druga stvar ako okine ponekad

mislim pojam vernosti mi je inače u godinama tipa 16-22 imaginaran, a i kasnije i te kao velike veze u tim godinama, mislim kad ce da se svrlja ako ne tad... što ne znači da treba glumiti veliku vezu a vamo skakakti ko dete na trešnje...

opet kažem, ako je dobra je.bač pa što onda da se brine za ostale koje potkači

ps. šta je davanje preko chata?

a i ta teorija samo krševi daju bez pitanja i oni što daju i uzimaju sve što im dođe pod ruke su komplexaši i tragičari... msm razni su ljudi... a sve više su flexibilni i kapiraju kako su neki kvazi ideali besmisleni i da se samo praxa i efektiva ceni...

Back