vernici

Primetio sam da u današnje vreme niko od vernika ne praktikuje sex pre braka, a od onih u braku niko ne pipa komšinicu, koleginicu..... (fala bogu, pa ima tolko vernika)

Nisi bre ti u toku. Pravi vernici nemaju seks za vreme Velikih postova.
Verovatno ni sredom ni petkom, ali ovo za Velike postove stvarno je tako.

Nisi bre ti u toku. Pravi vernici nemaju seks za vreme Velikih postova.
Verovatno ni sredom ni petkom, ali ovo za Velike postove stvarno je tako.

Tacno, tako pise. Ko priznaje crkvene institucije i pridrzava se crkvenog kalendara.

- - - - - - - - - -

У шта тачно да верујем? У несувисле фантазмагорије, ко зна чије?

OK, to je tvoje ubedjenje. Neko drugi veruje u nesto drugo, zar je tako tesko postovati tudje stavove?!

OK, to je tvoje ubedjenje. Neko drugi veruje u nesto drugo, zar je tako tesko postovati tudje stavove?[/B]!

TI si ovo vec rekla u prethodnom postu i jasno je je bilo da si savrseno tolerantna ( sto je kod vernika retkost;)),
ja ne znam zasto ti Elektrika uopste postavlja bilo kakva pitanja.
Mada je to bila cista retorika, slucajno je citirala tebe, samo je glasno razmisljala;)

TI si ovo vec rekla u prethodnom postu i jasno je je bilo da si savrseno tolerantna ( sto je kod vernika retkost;)),
ja ne znam zasto ti Elektrika uopste postavlja bilo kakva pitanja.
Mada je to bila cista retorika, slucajno je citirala tebe, samo je glasno razmisljala;)

Da, nisam tipicni vernik, ali uopste. :lol: Poenta i jeste "zivi i pusti druge da zive".

Za pocetak pozdrav svima, evo ovako o cemu se radi, sto su vernici toliko teski, ja imam jednog komsu on i ja pijemo kafu s vremena na vreme ponekad pokrenemo neke ozbiljne teme politika ekonomija i to i covek je super sve kapira milina pricati sa njim OSIM KAD SE POMENE VERA znaci ja sam ovako nevernik sto bi se reklo, razmisljam po sistemu: verujem u ono sto vidim i onda kad upadnem u pricu s tim likom on totalno poludi bas je onako uveren i kad krenem da mu trazim dokaze on mi prica kako za to ne trebaju dokazi to se vidi svuda oko nas i u nama meni tesko da progutam tu pricu al nebitno to nego sto su ti vernici toliki fanatici tako da kazem nece da uvaze sagovornika nego to to samo to i nista vise, o cemu se tu radi, sta je u njegovoj glavi pa da bude takav cvrst u veri???

- - - - - - - - - -

i samo da kazem ja citam ovde stvari mislim da ima pametnih ljudi zato stavljam temu ovde al ne pisem mngo hocu da cujem druga misljenja, pozz

Poštivam tuđa vijerska ubjeđenja bez obzira na religijsko oprijedjeljenje. Mada u startu stavim do znanja sugovorniku da nisam zainteresiran za tu vrstu diskusija. Pa ako ide - ide. Ako ne, opet dobro. Jedan davitelj manje.:lol:

Poslednja izmena:

Back