Veridba

Ne budi pesimista, ko zna šta nosi život svima nama.
Nisam ja pesimista. Ti pretpostavljaš da to ljudi vole. Nikad mi nije bio ideal da se udajem, potpisujem papire i to. Kada sam ostala u drugom stanju bivši me pitao da se venčamo. Stari običaj u nas do venčanja preko trudnoće. Rekoh ne dolazi u obzir. Zvaničan list ne menja ništa. Nisam pristalica.

Ja sam se onako upisala u temu, nije to za mene. Najviše što može da me strefi u životu to je dugotrajnija ljubav sa nekim ali bez tih potpisivanja.
Пази романтике, Паула - волите се и останете заједно до дубоке старости иако невенчани и негде пред сам крај живота, на самртној постељи те вери и каже ти да се нада да ћеш га сачекати тамо негде, ако то негде уопште постоји.

Пази романтике, Паула - волите се и останете заједно до дубоке старости иако невенчани и негде пред сам крај живота, на самртној постељи те вери и каже ти да се нада да ћеш га сачекати тамо негде, ако то негде уопште постоји.
O bože

Da li veridba znači i pitanje da se devojka uda za momka, ili znači samo ozvaničavanje veze? Da li kada muškarac kupi prsten i pokloni devojci znači da je pitao da se uda za njega ili želi samo da joj stavi do znanja da je ona nešto posebno u njegovom životu?
jok...samo čisti probni rad
da se vidi da li pašu jedno drugome pod istim krovom, na malo duže nego što su pre toga imali komunikaciju...ona na jednoj adresi, on na drugoj, svako svoje živote i povremeno viđanje, neka je bilo i svakodnevno viđanje...ali pod istim krovom je drugačije
sad...možda sam ja staromodan al eto tako mislim

Zavidis mi i ja to znam. :)
Onako, bas primitivno i seljacki mi zavidis.
Zato i stalno komentarises moje finansije.
A svejedno ti nije. Sve sto ima veze sa novcem tebi nije svejedno.
Toliko ti nije svejedno da ljude pokusavas impresionirati slikama cena vina ili hrane.

Krindz do neba…
Skroz si u pravu, oso sam u qqrac

Back