Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad ćeš već jednom ČDa li veridba znači i pitanje da se devojka uda za momka, ili znači samo ozvaničavanje veze? Da li kada muškarac kupi prsten i pokloni devojci znači da je pitao da se uda za njega ili želi samo da joj stavi do znanja da je ona nešto posebno u njegovom životu?
U mom rodnom kraju se prave veridbe u vidu veselja kod kuće, muzika hrana, najbliži prijatelji i rodbina.Predudaja koja moze da se raskine. Ona mu je nesto posebno zato sto planira da je ozeni. Uglavnom je venčanje pola godine do godinu dana ako sve bude ok.
Ne, to je predpravni akt.Da li veridba znači i pitanje da se devojka uda za momka, ili znači samo ozvaničavanje veze? Da li kada muškarac kupi prsten i pokloni devojci znači da je pitao da se uda za njega ili želi samo da joj stavi do znanja da je ona nešto posebno u njegovom životu?
Tako je bilo i sa mnom. U maju se verili u junu venčali.U mom rodnom kraju se prave veridbe u vidu veselja kod kuće, muzika hrana, najbliži prijatelji i rodbina.
Pod šatorom? Samo tako ste mogli svadbu da organizujete za tako kratko vreme, ili je svadba bila manja i intimnija.Tako je bilo i sa mnom. U maju se verili u junu venčali.
Veridba kod njenih, svadba u kafani. Bio joj krem IT-a, na svadbi ČPod šatorom? Samo tako ste mogli svadbu da organizujete za tako kratko vreme, ili je svadba bila manja i intimnija.
Sada je malo drugačije, mladi se vere i ne saopštavaju to roditeljima, nego dođe kao neko ozvaničavanje veze.
DaDa li veridba znači i pitanje da se devojka uda za momka, ili znači samo ozvaničavanje veze? Da li kada muškarac kupi prsten i pokloni devojci znači da je pitao da se uda za njega ili želi samo da joj stavi do znanja da je ona nešto posebno u njegovom životu?
Zar ne služi da se upoznaju porodice koje će da se ujedine brakom? Nisam znala da je to zapišavanjeМој пас кад изађе на улицу, крене да пиша по свакој бандери и дрвету и знаку.
Чак и кад више нема урина, дигне ногу, да бар мало испрска.
Е, веридба је нека врста запишавања, али не територије као код пса, већ запишавање партнера.
Е, сад...неко то воли, а неко не воли.
kod mene nije ni bilo veridbe. Posle 2,5 godine puko nam film i, direktno pred maticara.Tako je bilo i sa mnom. U maju se verili u junu venčali.
Nije moralo ni kod nas, jer praktično smo se venčali za mesec dana, al roditeljski trip da mora i veridba.kod mene nije ni bilo veridbe. Posle 2,5 godine puko nam film i, direktno pred maticara.
Klasika svuda ovde. Onda se to isto pravi kad se desi raskid veridbe ili razvod.U mom rodnom kraju se prave veridbe u vidu veselja kod kuće, muzika hrana, najbliži prijatelji i rodbina.
Vidiš kako možeš bit romantičan kad hoćešБи ли ти пошла замене?
Imaš slučaj i da muškarac veri devojku da se ne bi oženio, odnosno da odloži venčanje što je duže moguće. Takve veridbe se uglavnom raskinu na kraju.Klasika svuda ovde. Onda se to isto pravi kad se desi raskid veridbe ili razvod.![]()
Tako je i kod nas bilo. Spremali smo spagete i onda je on odjednom izasao kao da nesto uzme, vratio se, klekao kao u filmovima, otvorio kutijucu sa prstenom i zaprosio me.Predudaja koja moze da se raskine. Ona mu je nesto posebno zato sto planira da je ozeni. Uglavnom je venčanje pola godine do godinu dana ako sve bude ok.
..kad spomenu romantiku, umem da kazem da mi je razvod bio romanticniji od braka...Vidiš kako možeš bit romantičan kad hoćeš
Ovako ako je pitaš nema šanse da će te odbiti, samo ono zapišavanje ne pominji!
Ebeš muškarca kojeg niko neće, neću ga onda ni ja..kad spomenu romantiku, umem da kazem da mi je razvod bio romanticniji od braka...
Kod mene je sve bre bilo naopacke...al da je bio frajercina, vala jeste...
I dan danas padaju na njega ko pokosene...![]()