Veridba

Meliot

Elita
Poruka
24.621
Da li veridba znači i pitanje da se devojka uda za momka, ili znači samo ozvaničavanje veze? Da li kada muškarac kupi prsten i pokloni devojci znači da je pitao da se uda za njega ili želi samo da joj stavi do znanja da je ona nešto posebno u njegovom životu?

Da li veridba znači i pitanje da se devojka uda za momka, ili znači samo ozvaničavanje veze? Da li kada muškarac kupi prsten i pokloni devojci znači da je pitao da se uda za njega ili želi samo da joj stavi do znanja da je ona nešto posebno u njegovom životu?
Kad ćeš već jednom Č:P

Мој пас кад изађе на улицу, крене да пиша по свакој бандери и дрвету и знаку.

Чак и кад више нема урина, дигне ногу, да бар мало испрска.

Е, веридба је нека врста запишавања, али не територије као код пса, већ запишавање партнера.

Е, сад...неко то воли, а неко не воли.

Мој пас кад изађе на улицу, крене да пиша по свакој бандери и дрвету и знаку.

Чак и кад више нема урина, дигне ногу, да бар мало испрска.

Е, веридба је нека врста запишавања, али не територије као код пса, већ запишавање партнера.

Е, сад...неко то воли, а неко не воли.
Zar ne služi da se upoznaju porodice koje će da se ujedine brakom? Nisam znala da je to zapišavanje 🙄

Predudaja koja moze da se raskine. Ona mu je nesto posebno zato sto planira da je ozeni. Uglavnom je venčanje pola godine do godinu dana ako sve bude ok.
Tako je i kod nas bilo. Spremali smo spagete i onda je on odjednom izasao kao da nesto uzme, vratio se, klekao kao u filmovima, otvorio kutijucu sa prstenom i zaprosio me. :) Nismo nikakvo veselje pravili zbog toga. To je bio samo nase. :)

I rasplakala sam se.
Sta cu…
Placem i na vencanje nepoznatih ljudi, a i na svom sam se zarozala. :) :)

Vidiš kako možeš bit romantičan kad hoćeš :zaljubljena:
Ovako ako je pitaš nema šanse da će te odbiti, samo ono zapišavanje ne pominji!
..kad spomenu romantiku, umem da kazem da mi je razvod bio romanticniji od braka...:malav:

Kod mene je sve bre bilo naopacke...al da je bio frajercina, vala jeste...
I dan danas padaju na njega ko pokosene...:lol:

Back