veridba ili sta vec..

jaooooo..

imala sam ja jednu takvu vezu.. ja 15 on 16 i bili smo 2 god....
kao ozbiljni, :D:zcepanje:...

i on je mene ''zaprosio'' hahahahaha :rotf::rotf: na Novoj Godini, tamo pred svima njanja, prsten kupio - bizuterija, i kao rekao za par godina dobijas pravi i tralala...

bilo slatko to tada.. a onda kad zaista udjes u ozbiljnu vezu, skontas da ni prsten ni ne treba :hvala:

eee ova recenicaa mi je trebalaaa!!:super:
aa vi ostali sto ste dosli da se smejete ovoj "pravoj i iskrenoj" ljubavi, videcete vi kad se svi budu ozenili/poudavali, a vi samiii:rotf:

ee al ovo me spasloo.. znaci da ne moze da izvuce neku korist iz toga (da ga istopi/proda), kada raskinemo.. znacii bizuterija je zakon!!:gace: hahahaahha

ma daj.. nije to tako strasno... to je vise zaebavancija... ono klinacki... i on konta da je to vise fora nego ozbiljno... ali za 5-6 god ako budu zajedno sto da ne...

secam se kako sam se ja osecala tada (a bila sam zaljubljena do neba) - ej kao da je ceo svet moj...

eee ova recenicaa mi je trebalaaa!!:super:
aa vi ostali sto ste dosli da se smejete ovoj "pravoj i iskrenoj" ljubavi, videcete vi kad se svi budu ozenili/poudavali, a vi samiii:rotf:

ee al ovo me spasloo.. znaci da ne moze da izvuce neku korist iz toga (da ga istopi/proda), kada raskinemo.. znacii bizuterija je zakon!!:gace: hahahaahha

Cekaj, ti i dalje ostajes pri stavu da se ozenis sa 20 godina?

imam devojku i volimo se.. ee sad ja bi njoj da uzmem neki prstencic i da joj poklonim.. nesto na klinacki fazon veridbe.. sta znam..
cisto da zna da cu je ozeniti za koju godinu kad budemo spremni za to..
paa kako to da uradim? sta da kazem? pisite o vasim iskustvima (ako ste stariji:mrgreen:) i idejama..

iii jel postoji uopste tako nesto ili je to samo moj mozak izmislio? :D
Vidi,veridba moze da bude nesto samo izmedju tebe i nje,a mozes i da kazes tvojima a ona njenima pa se sastanete svi zajedno gde ti njoj dajes prsten.
Tako sam ja uradio,nisam hteo ni njeni a ni moji da budu neprijatno iznenadjeni,al opet kao sto rekoh ti njoj mozes da kupis neki porsten i da joj ga das a da pri tom ne govoris drugima nego da bude vasa mala tajna.

Vidi,veridba moze da bude nesto samo izmedju tebe i nje,a mozes i da kazes tvojima a ona njenima pa se sastanete svi zajedno gde ti njoj dajes prsten.
Tako sam ja uradio,nisam hteo ni njeni a ni moji da budu neprijatno iznenadjeni,al opet kao sto rekoh ti njoj mozes da kupis neki porsten i da joj ga das a da pri tom ne govoris drugima nego da bude vasa mala tajna.

vise mi se svidja ovo sa tajnom.. jer su njeni protiv nase veze, pa se ona kao nesto krije.. :lol:

Mali pravac kupi neki prstencic daj joj to i reci joj ,,Ja sad kao tebe verim itd ,, videces smejace se..ma bice vama lepo samo pozuri da ne raskinete...haha
Ozb sam ne zajebavam se... srecno.i pusti ove debile koji te pljuju ne znaju oni sta je amorrr!

Back