Verenički satovi - novi trend u svetu venčanja

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.757
Da li je vereničko prstenje zastareo pojam?

novi-trendovi-u-svetu-vencanja-verenicki-satovi.jpeg

Mladoženje, mlade i njihovi gosti će najverovatnije prisvojiti nove trendove, koji po mišljenju mnogih menjaju tradiciju iz korena. Nakon godine koja je bila ispunjena venčanjima preko Skajpa i Zuma, odloženim zabavama i dosadom u okviru naša četiri zida, Lyst predviđa da će parovi i oni koji će posećivati njihove zabave tokom ove sezone, biti raspoloženi za slavlje u velikom stilu. Prema podacima ove platforme, pretrage za mini haljinama za venčanje, dekorisanim pantalonama i potpeticama koje su dekorisane kristalima stabilno je rasla tokom prve četvrtine godine, što nagovšetava povratak glamuroznih zabava.

Još jedan interesantni podatak je sledeći: parovi počinju da investiraju u “vereničke satove”, što je napredna alternativa tradicionalnom vereničkom prstenju. Tokom prethodne godine, upiti vezani za satove, praćeni terminima “venčanje”, “par” i “veridba”, porasli su za 42 procenta.

Parovi su takođe prihvatili i rodno fluidno odevanje – pretraga “muška suknja za venčanje”, porasla je 26 % u odnosu na prethodnu godinu. Takođe, u porastu su i pretrage vezane za rukavice za venčanje, što donekle doprinosi tradicionalnom izgledu, možda već davno prošlih vremena.

(luxlife.rs)

Muko moja, sta ce jos izmisliti da sirotinji izbiju pare iz dzepa...

Muslimanijo, preplavi nas preklinjem te, kada kao musko dodjes u prosidbu, a caca mlade ti u zahvalu kao jos dade kravu, ovcu ili kozu u miraz.
Ne mislim ozbiljno, ali kupovanje raznih, ispraznih pizdarija koje nicemu ne sluze, osim da pokazuju vrijeme koje moze i mobitel u dzepu, suludo je.

Ne postoji nista ljepse na ovom svijetu od golog zenskog tijela bijelkinje, bez nakita, prstenja, nausnica, tetovaza, obrijane piz*de. Znaci, jednostavno zensko bice.
Nezidovka, nemuslimanka, bijela, europska zena.

Muko moja, sta ce jos izmisliti da sirotinji izbiju pare iz dzepa...

Muslimanijo, preplavi nas preklinjem te, kada kao musko dodjes u prosidbu, a caca mlade ti u zahvalu kao jos dade kravu, ovcu ili kozu u miraz.
Ne mislim ozbiljno, ali kupovanje raznih, ispraznih pizdarija koje nicemu ne sluze, osim da pokazuju vrijeme koje moze i mobitel u dzepu, suludo je.

Ne postoji nista ljepse na ovom svijetu od golog zenskog tijela bijelkinje, bez nakita, prstenja, nausnica, tetovaza, obrijane piz*de. Znaci, jednostavno zensko bice.
ala si sastavio od nakita do.... :rotf:

Back