gost 349237
Iskusan
- Poruka
- 6.633
Kakav verenički prsten bi ste kupili?
Ako ste žensko- kakav verenički prsten bi ste očekivali?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav verenički prsten bi ste kupili?
Ne bih ocekivala. U anketi sam za 4.
Dobila sam prsten, mindjuse, narukvicu, ogrlicu- sve u kompletu. I prodala.Kada sam vracala njegove dugove.
![]()
I ja mislim da je ono što neko iskreno oseća i obećava važnije od kupovine đinđuva, makar bilo 24 karatno zlato sa sve brilijantima.
Naravno. Ono sto necija blizina pruza ne moze nista, ma kako sljastece bilo, da zaseni.
Baš sam iz zanimacije gledao cene tih vereničkih prstena.Cena prava sitnica.Nema iole boljeg od 50- 60 000.Za tu lovu radije ću kupiti nešta pametno voljenoj osobi.![]()
Za tu lovu narucite cvrst, izdrziv, bracni krevet![]()
![]()
Opasna si ti,znas sta valja![]()
Za tu lovu narucite cvrst, izdrziv, bracni krevet![]()
![]()
ode tradicija u prdec. mislio sam da su srbi bliži tradiciji od ostatka juge, kad ono, sve naopako.
Vi Hrvati ste zato romantičari.![]()
samo dalmatinci ali za to je krivo more, vino, tamarisi i oskudna odjeća.
Moguće da je srpska Dalmacija ipak zadržala neke običaje.
Ljudi previđaju jednu stvar-u vezi dvoje koji žele da se uzmu je najvažnija dobrovoljnost, sklonost obe strane, sve ostalo je marginalija.Papiri su važni zbog nasleđivanja, za decu.Ostalo je stvar dogovora.
ja, recimo , nikad nisam čuo da kad neko prepričava ( da napišem ka ti) zaključenje svoje veze, da naglašava dobrovoljnost, sklonost, nego baš marginalije, način prosidbe, romantiku čina, izgled i sjaj prstena itd, baš kako ti kažeš marginalije.
Što je neko vulgarniji ( mislim na latinski izraz vulgaris = prosto ) tj. prostiji, više gleda sjaj zlata i minule dane.
pa, prilično si hrabar kad gotovo 99 posto ženske populacije nazivaš vulgarnim iliti prostim. nije lipo
Lukav si.
Ali ti si taj koji je sada rekao da ženska populacija misli o tome, ja sam u svojoj prostoti dok sam čitao tvoj gornji post mislio na ljude uopšteno, najozbiljnije.
ja i dalje mislim da žene više veseli čin i popratne sitnice uključivši i prsten , njegov sjaj, veličina i vrijednost su uključeni u sitnice. i volim da je tako.to je ženski i dio njih koji volimo