Verenički prsten

Kakav verenički prsten bi ste kupili?

• Nešta skromno u lokalnoj zlatari 14 karata (585) ili manje

• Nešta dobro a povoljnije kod pouzdanih šanera

• Eksluzivno poznate marke, minimum 18 karata ( 750)

• Gade mi se te malograđanštine

• Preskočio bih veridbu i kupio odmah venčani prsten, dve muve jednim udarcem

• Ako me voli, neće tražiti od mene zlato

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
naci d uan en onli:heart:
kcnchollowspacer11-8inch-1.jpg

Ljudi previđaju jednu stvar-u vezi dvoje koji žele da se uzmu je najvažnija dobrovoljnost, sklonost obe strane, sve ostalo je marginalija.Papiri su važni zbog nasleđivanja, za decu.Ostalo je stvar dogovora.

ja, recimo , nikad nisam čuo da kad neko prepričava ( da napišem ka ti) zaključenje svoje veze, da naglašava dobrovoljnost, sklonost, nego baš marginalije, način prosidbe, romantiku čina, izgled i sjaj prstena itd, baš kako ti kažeš marginalije.

ja, recimo , nikad nisam čuo da kad neko prepričava ( da napišem ka ti) zaključenje svoje veze, da naglašava dobrovoljnost, sklonost, nego baš marginalije, način prosidbe, romantiku čina, izgled i sjaj prstena itd, baš kako ti kažeš marginalije.

Što je neko vulgarniji ( mislim na latinski izraz vulgaris = prosto ) tj. prostiji, više gleda sjaj zlata i minule dane.

:hahaha:

Lukav si.:lol:

Ali ti si taj koji je sada rekao da ženska populacija misli o tome, ja sam u svojoj prostoti dok sam čitao tvoj gornji post mislio na ljude uopšteno, najozbiljnije.

ja i dalje mislim da žene više veseli čin i popratne sitnice uključivši i prsten , njegov sjaj, veličina i vrijednost su uključeni u sitnice. i volim da je tako.to je ženski i dio njih koji volimo

ja i dalje mislim da žene više veseli čin i popratne sitnice uključivši i prsten , njegov sjaj, veličina i vrijednost su uključeni u sitnice. i volim da je tako.to je ženski i dio njih koji volimo

I ja mislim tako, žene čine život lepšim i šarmantnijim.Mislio sam na preterivanja.Recimo spomenuti veoma solidan bračni krevet koji trpi sve, svakakve potrese košta oko 20- 30 000 din, a solidan verenički prsten 50 000+.

21852_crop.jpg

Back