Pozdrav,
Imam veliki problem u vezi gde osoba sa kojom živim troši bukvalno sav novac koji ja zaradim.
U vezu sam ušao pre 5 godina sa devojkom teške prošlosti koja ima dete iz tog nazovi prethodnog života gde je bila u vezi sa narkomani, lopovom sa kojim je dobila i dete, kada je dobila dete menja se 360 i ostavlja sve na šta je bila porocna, sem cigara, nastavlja školu itd.
Nakon godinu dana veze smo počeli da živimo zajedno, imali smo probleme najviše seksualne prirode gde sam ja imao problem sa erekcijom, ona mi je prva veza, vremenom je taj problem iščezao, ali taj problem je možda i uvod u sve ovo.
Na početku ta osoba nije mnogo trošila, imali smo neki plan sa mnogo manjom platom nego danas, ali po njenim rečima zbog mene, manjka pažnje, lošim odnosom mojih ka njoj i detetu, a ja BiH dodao i njene dosade u životu jer ne radi dolazi do sve goreg odnosa gde je najveci problem novac, i to ne na shopinge toliko koliko sada za ples i fitnes, odlepila je totalno i ja skoro 400 EUR mesečno dajem na to, pored 300 EUR kirije, 700 EUR kredita, 300 EUR goriva i 200 EUR njenih cigara, ja dajem ogroman budžet na ples. I na sve to još mi sada traži još novca kog nema za haljinu od 700 EUR i opet takmičenje u Oktobru od 500+ EUR , već je bila na 2 takmičenja od preko 1000 EUR investiranih.
Ja BiH i moje dete i sve, ali ta osoba je totalno skrenula sa puta normalnog života i mi se više ne pronalazimo, da li da puštam to ili da presečem zauvek? Jer ovo je došlo do toga da ne može dalje ovako, i sve kredite i svoj auto sve sam dao zbog njenih prohteva koji više nemaju granicu...
Programer sam i zaradjujem 2000 EUR mesečno i pravi problem i dolazi od kad imam tu zaradu jer smo bolje živeli dok sam imao 700