Dovla
Elita
- Poruka
- 16.636
crno vino =? crveno vino....
?:?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne razumem....macak willy:Ja kad se napijem,a to iskljucivo radim na svadbama,rodjendanima zurkama i ostalim stvarima koje imaju "povod"(pijem crno a ponekad i crveno vino,jer ima izuzetan ukus i aromu)nikad ne pravim ekscese,vec igram,djuskam i veselim se,a nekad i opusteno sedim.A ujutru kad se probudim svega se secam do tancina.Doduse,takve stvari(prilike da se napijem)su retke,tako da pijenje velikih kolicina alkohola izostane(sa moje strane).A zadnji put sam se napio na svadbi drugarice 22.10 ove godine,i odvalio sam se od crnog vina(4 flase cistog vina)u casama,naravno.
GOSPODAR_PRERIJE:[B]USTVARI TOLIKO SMESNA DA JE I ZALOSNAPOSTO OVO NAJVEROVATNIJE POISEM U ALHOKOLISANOM STANJU PA PONEKAD OMAŠIM KOJE SLOVCE NA OVOJ NATURAL A TASTATURI.
INAČE ŽELIM DA ZNAM KAKVI STE VI U OVAKVOM STANJU POSEBNO ME ITERESUJU CURE"""1!!!!![/B]![]()
GOSPODAR_PRERIJE:[B]USTVARI TOLIKO SMESNA DA JE I ZALOSNAPOSTO OVO NAJVEROVATNIJE POISEM U ALHOKOLISANOM STANJU PA PONEKAD OMAŠIM KOJE SLOVCE NA OVOJ NATURAL A TASTATURI.
INAČE ŽELIM DA ZNAM KAKVI STE VI U OVAKVOM STANJU POSEBNO ME ITERESUJU CURE"""1!!!!![/B]![]()
AJOJ, JA SAM SMESNA KAO CRTANI FILM............................PRVO PIJEM KO SUMANUTA KAD IZADJEM..........JEGER NAJVISE. ONDA SE JEL NAPIJEM I PRIHVATAM SVE STO JE MUSKO.....NI NE GLEDAM......E KA DMI TO DOSADI ONDA ZOVEM SVE BIVSE I TERAM IH U PM ILI IMA KAZEM KAKO IH JOS UVEK VOLIM I KAKO HOCU DA OPET BUDEMO ZAJEDNO..........ONI JEL PRIHVATE IAKO SE POKAJEM SLEDECEG DANA STO SAM TO URADILA A UOPSTE NISAM HTELA DA SE POMIRIM SA OSOBOM.................ONDA SE NADJEM NA KAFI SA DRUGARICAMA KOJE ME PREKOREVAJU I GOVORE KAKO CE MI LUPITI SAMAR AKO NAREDNO VECE BUDEM POPILA KAP ALKOHOLA.............ALI SE OPET SVE ISTO DESI I NAREDNO VECE samo drugi frajeri ;-)GOSPODAR_PRERIJE:[B]USTVARI TOLIKO SMESNA DA JE I ZALOSNAPOSTO OVO NAJVEROVATNIJE POISEM U ALHOKOLISANOM STANJU PA PONEKAD OMAŠIM KOJE SLOVCE NA OVOJ NATURAL A TASTATURI.
Ne da imam nego mogu da napisem knjigu majke mi..........to su takvi blamovi...............ali nije sve bas sala.....zbog toga sam izgubila decka kog jos uvek volim i necu se smiriti dok ne bude bio samnom....a razlog sto nisam vec sa njim....njemu se smucila moja sr*nja kad god se napijem....................Markelja:Ma da.................. Imas jos koju lovacku pricu gucci?
Mislim sta reci, devojka je.................
sto pijes kad ti skodi..... ja bih te se odrekla iskreno da sam ti drugarica....ili bih te dobro izmlatila....gucci_novosadjanka:Ne da imam nego mogu da napisem knjigu majke mi..........to su takvi blamovi...............ali nije sve bas sala.....zbog toga sam izgubila decka kog jos uvek volim i necu se smiriti dok ne bude bio samnom....a razlog sto nisam vec sa njim....njemu se smucila moja sr*nja kad god se napijem....................
Pa u pravu si...............ali moje drugarice i ja smo uzasno vezane jedna za drugu a ima nas dosta...................sreca pa mi nisi drugarica..................a ne bih bila na mestu tvojih sadasnjih ,znam da ces odmah da se uvredis, ali nemoj uopste nisam ironicna...........samo sam iskrenanewerna_beba:sto pijes kad ti skodi..... ja bih te se odrekla iskreno da sam ti drugarica....ili bih te dobro izmlatila....
E KAD TI LUPAS STA TEK MI RADIMOKad_LupimLupim:Eh da sad mogu da ti izvuchem seriju postova od pre neku nedelju, kad sam se vratio sa rodjendana jednog. Mislim nema nekih gresaka ovako, nije zbog toga interesantno... nego sto sam se nalupao za medalju.
E znas kako mi nije stalo da pogodim bebinu poentu.........................iako je nisam promasila.........samo ti zivi svoj zivot duso i sve ce biti u redu! ;-)Electra:Mislim da si omashila bebinu poentu :?
Jel to poziv?GOSPODAR_PRERIJE:e pa odlicno vama su sigurno mnogo opasno dosadni zivoti neznate vi sta je pijanka dok se kod mene ne dodje