ventili i opekotine

Nije on zlonameran,jedan je od retko dobrih...Ali ok,kapiram sta mi govoris.
I on zna kakvi su prema onome za sta zivim,uverio se da me nerviraju,pa je izgleda odlucio da mi to saopsti.zrelo,uz zajednicku distancu.procenio da mi ponudi taj tip ventila za mene.tesko da on tu gresi.stvar je u tome da dodjem do poente ili pak da je zaturim pred necim bitnijim...mislim da to ide nekako pod ruku...

Mozes puno da naucis iz toga - da budes iskren, prvenstveno prema sebi, svom partneru i svojoj deci.
Laganje i sakrivanje i nije neki prijatan nacin zivota. Ne mora se tako. Tvoji roditelji su izabrali odredjeni nacin zivota, a kako vidim, nije tu bas tako dobro funkcionisalo, pogotovo u odnosu prema tebi - zato si tako i zbunjen.
Mozda nije problem samo u toj prevari.

Ne shvatam sta "to ide nekako pod ruku"?

Mozes puno da naucis iz toga - da budes iskren, prvenstveno prema sebi, svom partneru i svojoj deci.
Laganje i sakrivanje i nije neki prijatan nacin zivota. Ne mora se tako. Tvoji roditelji su izabrali odredjeni nacin zivota, a kako vidim, nije tu bas tako dobro funkcionisalo, pogotovo u odnosu prema tebi - zato si tako i zbunjen.
Mozda nije problem samo u toj prevari.

Ne shvatam sta "to ide nekako pod ruku"?

Pa tako kako si ti to lepo opisala...:hvala::bye:
Da,znam.Mislim da je ovde najbitnija lekcija da prave lekcije stizu sa najneocekivanijih strana.

Back