Venov dijagram

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uvak sam bio los matematicar.
A i ne spadam u ovaj dijagram.
Verovatno sam u nekoj limes ili tangens funkciji.
pa zezala sam se za matematiku. tačno je da je ovo Venov dijagram za skupove, ali se koristi da simbolično pokaže nešto. U ovom slučaju odnos dvoje. Tako da ne možeš ti da spadaš, nego samo kada si u vezi sa nekim. Tangens funkcija inače izgleda lepo, odlazi u plus i minus beskonačno, nije to ništa loše :)

pa zezala sam se za matematiku. tačno je da je ovo Venov dijagram za skupove, ali se koristi da simbolično pokaže nešto. U ovom slučaju odnos dvoje. Tako da ne možeš ti da spadaš, nego samo kada si u vezi sa nekim. Tangens funkcija inače izgleda lepo, odlazi u plus i minus beskonačno, nije to ništa loše :)
Ma i ja se malo shalim.
Ali sam i ozbiljan.
Trenutno sam u potrazi za bilo cim sa dijagrama.
Znaci bio sam u pravu kad sam napisao da ne spadam tu.
z:)
Molim te ne zameri na shali.
Zivott je suvise ozbiljan da se ponekad i ne zezamo malo.

Zadatak iz matiša je "pokažite gde se nalazite vi i vaš partner trenutno na ovom dijagramu? u kom skupu ili u nekom preseku?"
Da ne bude da ste se džaba školovali ;)
Ako nemate realnog partnera onda ga možete i zamisliti :zaljubljena:

Moram prevod zbog Taba. Gore levo je ljubav. Pa imate ako ste samo forumaš sa bogatim forumaškim životom ono ispod prijateljstvo, koje u preseku sa ljubavlju daje "its complicated". Samo ljubav i sex bez prijateljtsva je da ste par, ali to je ništa posebno. Sa desne strane gore je samo sex, ali ako ste i prijatelji onda ste FBW, tj prijatelji sa povlasticama. E sad, možda ste samo prijatelji, možda ste u nekom od navedena tri preseka, a možda ste u sredini, što je savršenstvo. Dakle, sve ste, 3 u 1. To je dakle Venov dijagram.
E sad, pitanje: Šta je razlika skupova Love \ Sex? :lol:

Pogledajte prilog 1293687
Читам венс овенов план

šta te briga
uživaš..

a jel se tebi desilo da sanjaš kako treba nešto da odgovaraš a ne znaš? :)
Paki, znaš li ti bona kad sam ja išao u školu?
sve da sam i sanjao, do sad sam zaboravio.
Ali mislim da nisam nikad. Do puberteta sam znao sve i bio potpuno samouveren, uopšte me nije bila briga da li je pismeni sutra ili za dve nedelje.
Od početka puberteta sam sanjao druge stvari :snovi: i baš me briga bila za školu i što ću da dobijem keca.

Paki, znaš li ti bona kad sam ja išao u školu?
sve da sam i sanjao, do sad sam zaboravio.
Ali mislim da nisam nikad. Do puberteta sam znao sve i bio potpuno samouveren, uopšte me nije bila briga da li je pismeni sutra ili za dve nedelje.
Od početka puberteta sam sanjao druge stvari :snovi: i baš me briga bila za školu i što ću da dobijem keca.
zanimljivo...
ja i dan daans se nekad probudim i pomislim da li imam danas neki ispit ili test ili kontrolni.. i onda kada shvatim da je to vreme prošlo, odahnem i nastavim da spavam :)

97a3d11c-7c48-4912-a11a-815c8cd220b5.png

Zanimljive stvari, ili "stvari".. (sa Majkrosoftove podrške),.. gramatika je ovde jača strana.. Inače je Vene ime (bugarsko) a Bogoslavov mu je prezime. Ako su Veneove zbirke, onda bi trebao biti i Veneov dijagram,.. a svugde piše Venov dijagram - prepisavači,.. :whistling:

msm, ja to onako, za štrebere i štreberke.
Da li ovo ima-nema veze sa Bogoslavivim...
Vance (Vens), Venn, slično je to :)

Poslednja izmena:
97a3d11c-7c48-4912-a11a-815c8cd220b5.png

Zanimljive stvari, ili "stvari".. (sa Majkrosoftove podrške),.. gramatika je ovde jača strana.. Inače je Vene ime (bugarsko) a Bogoslavov mu je prezime. Ako su Veneove zbirke, onda bi trebao biti i Veneov dijagram,.. a svugde piše Venov dijagram - prepisavači,.. :whistling:

msm, ja to onako, za štrebere i štreberke.
Da li ovo ima-nema veze sa Bogoslavivim...
Nema veze Vene sa naslovom teme. Napisala sam u jednom postu, da se ne ponavljam.
A i nije to bitno za suštinu

Ne znam što ironičan osmeh 🤣
@Alter_Ego_ šta bi ti radio da želiš i dalje sex sa partnerom ali ona te navlači da joj postaneš friend? Ti hoćeš roze, a ona hoće žuto i povremeno namdžorasto? Bukv navlači mic po mic. Ali ti nisi žaba za kuvanje! Završiće sve bukv tako što će ti za kafom pričati kako muva druge, i od fatalnog sexa završićeš kao običan friend! Bljakić 😑🙄

Back