laura87
Domaćin
- Poruka
- 3.400
Ja sam vodolija-lav.Nego,jel moze neko da mi objasni sta znaci venera u jarcu u 6. kuci i mars u ovnu u 10. kuci.Hvala! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
laura87:Ja sam vodolija-lav.Nego,jel moze neko da mi objasni sta znaci venera u jarcu u 6. kuci i mars u ovnu u 10. kuci.Hvala!![]()
kaurloto:laura87:Ja sam vodolija-lav.Nego,jel moze neko da mi objasni sta znaci venera u jarcu u 6. kuci i mars u ovnu u 10. kuci.Hvala!![]()
Neznam meni je venera u strelcu a mars u skorpiji! Pokusaj na asto.com da ubacis svoje podatke pa ce ti pisati znacenje kuca i planeta u njima! 8)
laura87:Ja sam vodolija-lav.Nego,jel moze neko da mi objasni sta znaci venera u jarcu u 6. kuci i mars u ovnu u 10. kuci.Hvala!![]()
Znaci da ti je sigurnost jako bitna, sto u ljubavnim vezama, sto u poslovnom okruzenju, a upravo na poslu ces sebi obezbediti tako nesto. Naravno, sudeci samo po ovome sto si navela a zanemarivsi komplet uticaj ostatka horoskopa. Nisi demonstrativna u ljubavi, ali znas i te kako biti agresivna i kad se oko necega zainatis do toga ces verovatno i doci. Privlace te muskarci koji su na polozaju i najverovatnije ces se udati za takvog. U bilo kom slucaju, znaci bila udata ili sama, moguca je ljubavna veza sa shefom mada je verovatno da ces se za svog shefa udati. Kvalitet te veze ili braka zavisi od toga da li Venera ide ka ili od kvadrata sa Marsom. Ukoliko je stepen na kome se nalazi Venera manji od stepena na kome se nalazi Mars, moguce je da ces imati aferu sa shefom i da stvari nece bas funkcionisati kako treba, a ako je obrnut slucaj, problemi ce biti mnogo manji i najverovatnije brak ce ti opstati. Opet moram da pomenem da ostatak horoskopa moze drasticno da promeni ovo sto sam naveo ali u svakom slucaju, nadam se da sam bio od pomocilaura87:Ja sam vodolija-lav.Nego,jel moze neko da mi objasni sta znaci venera u jarcu u 6. kuci i mars u ovnu u 10. kuci.Hvala!![]()
Eh laura, za to vec treba znati komplet horoskop, a ne samo navedeno.laura87:Hvala vam za ovo!
A jel moze neko da mi kaze kojim cu se poslom baviti,makar koja oblast?![]()
Nisi navela da li su u konjunkciji ili ne? U svakom slucaju, izuzetno borbena osoba, mada mozda pomalo razmazena. Zelis da sve bude po tvom i bitno ti je da budes prva u svemu. Sve shvatas kao neko nadmetanje. Ali uprkos ovome ljudi te vole. Mada pitanje je koliko je ta ljubav iskrena jer znas biti slatkoreciva da bi dobila ono sto zelis. Probaj da saradjujes sa ljudima umesto da se nadmeces. Bitno je da naucis da se ne nerviras kad gubis. Ako izgubis, nisi nista manje covek od ostalih, niti ces biti nista manje vredna u ocima onih koji su ti iskreni prijatelji. Veoma si zahtevna i tesko je postici sve ono sto pozelis u zivotu. Shvati da ne moze uvek sve biti po tvom. Sa druge strane za sex si prirodan talenat i tu bogami vrlo dobro znas sta radisjelenabg77:a kad su i mars i venera u ovnu i u prvoj kuci?
DarkEternal:Nisi navela da li su u konjunkciji ili ne? U svakom slucaju, izuzetno borbena osoba, mada mozda pomalo razmazena. Zelis da sve bude po tvom i bitno ti je da budes prva u svemu. Sve shvatas kao neko nadmetanje. Ali uprkos ovome ljudi te vole. Mada pitanje je koliko je ta ljubav iskrena jer znas biti slatkoreciva da bi dobila ono sto zelis. Probaj da saradjujes sa ljudima umesto da se nadmeces. Bitno je da naucis da se ne nerviras kad gubis. Ako izgubis, nisi nista manje covek od ostalih, niti ces biti nista manje vredna u ocima onih koji su ti iskreni prijatelji. Veoma si zahtevna i tesko je postici sve ono sto pozelis u zivotu. Shvati da ne moze uvek sve biti po tvom. Sa druge strane za sex si prirodan talenat i tu bogami vrlo dobro znas sta radisjelenabg77:a kad su i mars i venera u ovnu i u prvoj kuci?, mada pitanje je da li ces uspeti da nadjes nekog ko te moze zadovoljiti u svakom pogledu. Pozdrav!
![]()
DarkEternal:Eh laura, za to vec treba znati komplet horoskop, a ne samo navedeno.laura87:Hvala vam za ovo!
A jel moze neko da mi kaze kojim cu se poslom baviti,makar koja oblast?![]()