Venčanje

Eto, jbg. zato na kraju svi pozovu dvesta ljudi i potrose gomilu para - nemoguce je napraviti malu svadbu jer su svi sujetni, uvredjeni tragicari. Koliko je tesko shvatiti da je to njihovo vencanje i da je njihovo pravo da zovu ili ne zovu koga hoce? Pazi, sad se preispituje njena veza sa deckom, i deckov karakter, jer njegova sestra hoce malu svadbu :roll: Bolje bi im bilo da su otputovali i vencali se negde sami, i kasnije samo svima rekli da je stvar obavljena...

Mrzim ljude :evil:

Eto, jbg. zato na kraju svi pozovu dvesta ljudi i potrose gomilu para - nemoguce je napraviti malu svadbu jer su svi sujetni, uvredjeni tragicari. Koliko je tesko shvatiti da je to njihovo vencanje i da je njihovo pravo da zovu ili ne zovu koga hoce? Pazi, sad se preispituje njena veza sa deckom, i deckov karakter, jer njegova sestra hoce malu svadbu :roll: Bolje bi im bilo da su otputovali i vencali se negde sami, i kasnije samo svima rekli da je stvar obavljena...

:lol:
sigurno si u zadnjoj reči htela da napišeš početno slovo L, ali si , u brzini, pogrešila

sta imas mrziti, ja ih ignorisem, osim ako mi se ne nakache onda budem uzasan

Mi smo se jednog cetvrtka vencali samo sa kumovima..posle smo otisli do mojih i rekla sam im - od danas sam gospodja dive..toliko o tome sta mislim o svadbama..
Mene bi u tvom slucaju vise brinuo odnos momka prema meni i odnos njegove porodice prema njemu..zamisli sutradan se vencavas sa istim deckom i trazis od njega da ne zove sestrinog muza jer hoces uzi krug najblizih, a on ti nije nista..
Ili svom momku nisi toliko bitna ili je tvoj momak bez autoriteta u svojoj porodici..lose je oba..

Šta kada niste pozvane na venčanje,svadbu? Pre dve nedelje, pozvala me je sestra od mog dečka i pitala''Jel nećeš da se ljutiš ako ne budeš bila pozvana''?Biće to neko malo slavlje,najbliža familija, njene drugarice,kuma,drugovi.Sa njom sam bila uvek u dobrim odnosima,izlazili svi zajedno,ne baš često,ali družile smo se .Ja sam rekla,''pa dobro to je tvoja stvar koga će da pozoveš'',i rekla da je sve u redu i da se ne ljutim.

Da li ste i vi bile u toj situaciji da niste pozvane na venčanje?

i ti ako se budes udavala za njenog brata postavis joj isto pitanje..
:zper:

Šta kada niste pozvane na venčanje,svadbu? Pre dve nedelje, pozvala me je sestra od mog dečka i pitala''Jel nećeš da se ljutiš ako ne budeš bila pozvana''?Biće to neko malo slavlje,najbliža familija, njene drugarice,kuma,drugovi.Sa njom sam bila uvek u dobrim odnosima,izlazili svi zajedno,ne baš često,ali družile smo se .Ja sam rekla,''pa dobro to je tvoja stvar koga će da pozoveš'',i rekla da je sve u redu i da se ne ljutim.

Da li ste i vi bile u toj situaciji da niste pozvane na venčanje?

Druzele ste se ali joj nisi drugarica, a nisi ni ostavila utisak da ti je njen brat vise od decka za izlaske i trece, ona je ta koja se vencava i sastavlja listu gostiju, a tvoju vezu s bratom ne smatra bitnom, sto verovatno ima razloga, ali ipak ne zeli da bude gruba i da ti se ne javi, a ti shvati koja je poruka. Recimo: ok, drzi ti brata i budi po strani ili nisi se dovoljno trudila da budes deo porodice.
ali ne ocekuj da te prihvate dok to ne trazis ili dokazes.

Back