Pa sta ako je u statusu decka
Ja necu ni da se zabavljam ako neces da me zenis![]()
Bas se vidi koliko je momak planira za buducnost
Vrlo perspektivno
aj , šuti, jadna ne bila, ne kvari deci sreću...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sta ako je u statusu decka
Ja necu ni da se zabavljam ako neces da me zenis![]()
Bas se vidi koliko je momak planira za buducnost
Vrlo perspektivno
aj , šuti, jadna ne bila, ne kvari deci sreću...
Šta onda ja dođem?
- - - - - - - - - -
To nije tačno,ali videćemo.
Eto, jbg. zato na kraju svi pozovu dvesta ljudi i potrose gomilu para - nemoguce je napraviti malu svadbu jer su svi sujetni, uvredjeni tragicari. Koliko je tesko shvatiti da je to njihovo vencanje i da je njihovo pravo da zovu ili ne zovu koga hoce? Pazi, sad se preispituje njena veza sa deckom, i deckov karakter, jer njegova sestra hoce malu svadbuBolje bi im bilo da su otputovali i vencali se negde sami, i kasnije samo svima rekli da je stvar obavljena...
Mrzim ljude![]()
sto reko moj dragi ujak; ja bih se odusevio sto me nisu zvali : )))
Eto, jbg. zato na kraju svi pozovu dvesta ljudi i potrose gomilu para - nemoguce je napraviti malu svadbu jer su svi sujetni, uvredjeni tragicari. Koliko je tesko shvatiti da je to njihovo vencanje i da je njihovo pravo da zovu ili ne zovu koga hoce? Pazi, sad se preispituje njena veza sa deckom, i deckov karakter, jer njegova sestra hoce malu svadbuBolje bi im bilo da su otputovali i vencali se negde sami, i kasnije samo svima rekli da je stvar obavljena...
Mrzim ljude![]()
sta imas mrziti, ja ih ignorisem, osim ako mi se ne nakache onda budem uzasan
Šta kada niste pozvane na venčanje,svadbu? Pre dve nedelje, pozvala me je sestra od mog dečka i pitala''Jel nećeš da se ljutiš ako ne budeš bila pozvana''?Biće to neko malo slavlje,najbliža familija, njene drugarice,kuma,drugovi.Sa njom sam bila uvek u dobrim odnosima,izlazili svi zajedno,ne baš često,ali družile smo se .Ja sam rekla,''pa dobro to je tvoja stvar koga će da pozoveš'',i rekla da je sve u redu i da se ne ljutim.
Da li ste i vi bile u toj situaciji da niste pozvane na venčanje?
Šta kada niste pozvane na venčanje,svadbu? Pre dve nedelje, pozvala me je sestra od mog dečka i pitala''Jel nećeš da se ljutiš ako ne budeš bila pozvana''?Biće to neko malo slavlje,najbliža familija, njene drugarice,kuma,drugovi.Sa njom sam bila uvek u dobrim odnosima,izlazili svi zajedno,ne baš često,ali družile smo se .Ja sam rekla,''pa dobro to je tvoja stvar koga će da pozoveš'',i rekla da je sve u redu i da se ne ljutim.
Da li ste i vi bile u toj situaciji da niste pozvane na venčanje?
boze kak si mastovita<3i ti ako se budes udavala za njenog brata postavis joj isto pitanje..
![]()