vencanje pre Amerike,ili u Americi?

casunka

Početnik
Poruka
7
Pozdrav svima!!!!!!
Ja sam dobila zeleni karton ,radnu vizu za Ameriku.Treba da se udam letos,ali zanima me posto moj buduci muz nema papire za Ameriku,da li je bolje da se vencamo pre mog odlaska,ili da kad ja odem,posaljem njemu garanciju za turisticku,i kad dodje vencamo se tamo. Da li je to bolje,da li se brze realizuju papiri tad,ili se brze realizuju u Americi. Ako neko ima slicnih iskustava,nek napise,puno bi mi znacilo. Veliki pozdrav!!!!

Bolje da se vencate u Srbiji jer je turisticku vizu za Usa jako tesko dobiti,a i kada se budete vencali,on ce za svoje papire morati da pocne potpuno novi proces koji traje malo duze.

Znaci,ipak je pametnije vencati se ovde,u Srbiji? NIsam znala da se sad tesko dobijaju turisticke vize.Zar Ameri nisu malo olabavili?
A koliko se vremenski ceka za sredjivanje njegovih papira,kad se uzmemo ovde?
Puno vam hvala na odgovorima!!!!Puuuuuuuno!!!!!

Ne bih da te obeshrabrim, ali kad se budete vencali,a ti vec imas green card, on ce morati malo duze da ceka na svoje papire a kad kazem duze,to je dve, tri godine u zavisnosti od toga koliko brzo se obradjuje svaki slucaj u imigracionom u USA. Evo ti jedan koristan sajt USA vlade pa mozes bolje da se upoznas sa celim procesom. uscis.gov : ) : )

Ja sam bio u istoj situaciji i dobio sam savet od nekog ko je bio u slicnoj nedoumici pre mene.
Odogovor je vencaj se odmah i obavesti ambasadu USA o promeni bracnog stanja. Tako da cete zajedno moci otici u Ameriku. Ni ne pomisljaj na to da ti odes pa onda da on dodje i vi se vencate tamo. Jer proces je previse dug i komplikovan i neki su se prevarili na taj nacin.

Ja sam bio u istoj situaciji i dobio sam savet od nekog ko je bio u slicnoj nedoumici pre mene.
Odogovor je vencaj se odmah i obavesti ambasadu USA o promeni bracnog stanja. Tako da cete zajedno moci otici u Ameriku. Ni ne pomisljaj na to da ti odes pa onda da on dodje i vi se vencate tamo. Jer proces je previse dug i komplikovan i neki su se prevarili na taj nacin.
Puno hvala na informacijama!!! Puno ste mi pomogli :super: A koliko se ceka sredjivanje njegovog statusa kad dodjemo u Ameriku?Veliki pozdrav!!!!!

Izvinjavam se ako je tema zastarela, sad sam tek pronasao ovu temu, ovo sto je napisao tiberije je sjajna vest! Bilo bi dobro da casunka napise nesto o tome, sta su uradili po tom pitanju ona i njen suprug! Posto sam ja cuo da ovo nije moguce uraditi, pa mi iskreno, nista nije sada jasno....

E,ovako,izvinjavam se sto se tek sad javljam.Useljenicku nisam jos dobila ,jer se tek sad procesuiraju slucajevi 8.dec.2005.A moj slucaj je 20.dec.2005. Tako da se nadam da cu uskoro dobiti :) .U medjuvremenu ,sam se udala ovde,u Srbiji i poslala imigracionom u Americi vencani list,preveden da bi prilepili uz moj slucaj koji jos nije dosao ovde.A to je najbolja solucija,jer kada se tako uradi istog momenta moj suprug ce dobiti zeleni karton kad i ja . Ali to vazi samo u slucaju kada to uradite pre nego sto uzmu vas slucaj da realizuju,u Americi.E sad ja ima slatki problem,trudna sam drugi mesec:)Sta ce se sad desiti sa mojim papirima?Da li ce to sad sve pasti u vodu,moja viza a samim tim i muzevljeva?Da li neko ima slicnih iskustava? Unapred hvala!!!Veliki pozdrav!!!!!

Back