Venčanje iz snova

gost 129086

Buduća legenda
Poruka
27.221
Jesu li ispunila sva tvoja očekivanja, onako kako ste planirali/e, venčanje u nekoj opštini i veselje u restoranu.
Nećemo temu da su umešani roditelji da vam malo skroje da bude po tom i tako, nego venčanje iz snova,
zaista neobično mesto da vam bude lepo za pamćenje ali i za ostale. ;)

Ja nikako ne bih u opštinu, volela bih pored vodopada, na vrhu planine (kao onaj par iz Niša i Beograda skoro) ,
na plaži ili bilo gde, u opštinu nikako i ne mora u venčanicu, to ću kasnije kad bude veselje u restoranu ali svidelo
bi mi se na nekom brodiću ili na otvorenom ili ispod pećine (znam jedno takvo mesto, woooooow!)

Gde god odem na neku svadbu uglavnom klasično, meni uopšte nije zanimljivo a ni uzbudljivo. :aha:

Ako bas ne budem mogao da izbjegnem , iznajmicu djevojku i momka neka glume mene i buducu .
Rodbina nece ni primjetiti . Ionako ne dolaze zbog mene , nego da cuju poslednje traceve
i prosetaju najnoviju garderobu !:mrgreen:

Aaa, bez roditelja to ne moze da te masi nikako.
Bez njihovih sugestija, primerki , zamerki i komentara.
A bilo na vodopadu ili na brodicu, mrsio ti vetar kosu ili, rasplitao kike i kidao male bele cvetice iz kose apsolutno je svejedno.
Raskantavanje ne gine.
Sorry!

Jesu li ispunila sva tvoja očekivanja, onako kako ste planirali/e, venčanje u nekoj opštini i veselje u restoranu.
Nećemo temu da su umešani roditelji da vam malo skroje da bude po tom i tako, nego venčanje iz snova,

Ja nikako ne bih u opštinu, volela bih pored vodopada, na vrhu planine (kao onaj par iz Niša i Beograda skoro) ,
na plaži ili bilo gde, u opštinu nikako i ne mora u venčanicu, to ću kasnije kad bude veselje u restoranu ali svidelo
bi mi se na nekom brodiću ili na otvorenom ili ispod pećine (znam jedno takvo mesto, woooooow!)

Gde god odem na neku svadbu uglavnom klasično, meni uopšte nije zanimljivo a ni uzbudljivo. :aha:

Maštaj ti koliko hoćeš, maštanje je lepo i zdravo, ali opet će biti kao i kod svih :lol:

Ne znam sto se toliko palite na svadbe .
Uglavnom su cisto pokazivanje financijske moci
i malogradjanstina .Ako se budem zenio
eskiviracu tu maskaradu .:mrgreen:

Ako bas ne budem mogao da izbjegnem , iznajmicu djevojku i momka neka glume mene i buducu .
Rodbina nece ni primjetiti . Ionako ne dolaze zbog mene , nego da cuju poslednje traceve
i prosetaju najnoviju garderobu !:mrgreen:

Koliko para toliko muzike, neko voli troši k'o baja a neki vrlo skromno i jednostavno.

Ma ima devojke vole motore pa nju iznajmi pa natpis JUST MARRIED.
Ko zna, usput ćeš nju zavolet'. Tračevi tačka.:mrgreen:

Aaa, bez roditelja to ne moze da te masi nikako.
Bez njihovih sugestija, primerki , zamerki i komentara.
A bilo na vodopadu ili na brodicu, mrsio ti vetar kosu ili, rasplitao kike i kidao male bele cvetice iz kose apsolutno je svejedno.
Raskantavanje ne gine.
Sorry!

Svakako će tu roditelji doprineti nešto malo il' mnogo. :mrgreen:
Ko kaže da ima vetra na vodopadu? Zar ga nisi videla izbliza. To je božanstven doživljaj.Prelepa uspomena.
Vetra ima na brodiću ali zatvorenog tipa :lol: I na plaži samo ako mlada pusti normalnu kosu, ponekad i nema vetra. :zper:

Ionako za restoran mnogo doteravanje za mladu. :D

Maštaj ti koliko hoćeš, maštanje je lepo i zdravo, ali opet će biti kao i kod svih
lol.gif

Samo treba ga ubediti kako treba, i kako umeš i znaš. :lol:

na nekoj plazi a moz i ostanemo tamo

Wooow! :D

Poslednja izmena:
Bio je prelep maj, a mm radio na određeno i nije imao pravo na godišnji. Ja studirala i učivši privredno pravo shvatila da zbog venčanja on može dobiti 7 slobodnih dana. Prijavili se, venčali, bez venčanice, odela, pa i bez cveća... Jedino matičar bio ljut (posle mi mm reče da mu je to teča). I ostala njegova rodbina duvala i negodovala jer ih nismo obavestili. A mi se tako lepo proveli na moru tih 7 dana, plus jedan vikend koji nas je zakačio.

Ne znam sto se toliko palite na svadbe .
Uglavnom su cisto pokazivanje financijske moci
i malogradjanstina .Ako se budem zenio
eskiviracu tu maskaradu .:mrgreen:

kod malog broja je iskazivanje finansijske moći jer mladenci realno nemaju ni u lijevoj ni u desnoj a kamol 10-20 000eura..

više je ono -daj da napravim da ih okupim sve da mi se ne razvlače po kući narednih godinu dana...

Maštaj ti koliko hoćeš, maštanje je lepo i zdravo, ali opet će biti kao i kod svih :lol:

:ok:

meni je to bacanje para i energije
na svadbe ne idem bas jer ne volim te proslave
kad se moja sestra udavala bilo je dota gotiju, sve je lepo proteklo, fala bogu nije bilo obicaja itd

za svoju samo najbliskiji prijatelji rodjeni ujak i stric sa decicom
da se taj dan obelezi na pristojan nacin, jednostavno prolavi i to je to

Kao kad je naša ljubomorna koleginica pitala kad će ona moći da koristi porodiljsko, na šta joj je druga odgovorila da je ipak potrebno da se ispune izvesni uslovi. To je bilo još pre 3-4 god., ništa novo što se tiče preduslova za kor. prodiljskog.
E, tako i ove priče o vodopadima, brzacima i Las Vegasu, langsam...lol

Nisam želela svadbu, ali sam se udala za Bosanca pa smo morali da napravimo opštenarodno veselje da se skupi pola Bosne.

Mm mi je obećao da ćemo za 10 godina da napravimo novo venčanje po mom ukusu - negde na obali mora, da nam crnci budu kumovi, kao što su naši poznanici iz kraja uradili.
Doduše nećemo iću u Tanzaniju da nam sviraju meci iznad glava, ali ćemo izabrati neko lepo ostrvo. Bosi na pesku uz zalazak sunca...:heart:

ja sam htela u nekom zelenishu ili jos bolje na plazi...pa smo hteli na adi, a posle da bude u basti nekog restorancica sa finom stranom muzikom, al corak... :)
samo opstina i posle rucak sa trestavom muzikom :roll: jbg sta bi familija rekla da umesto lepe lukic ide nesto strano sto ne izaziva glavobolje ...ne volim nikakve svadbetine sa trestavom arlaukackom muzikom i skakanjem po stolu

ja sam htela u nekom zelenishu ili jos bolje na plazi...pa smo hteli na adi, a posle da bude u basti nekog restorancica sa finom stranom muzikom, al corak... :)
samo opstina i posle rucak sa trestavom muzikom :roll: jbg sta bi familija rekla da umesto lepe lukic ide nesto strano sto ne izaziva glavobolje ...ne volim nikakve svadbetine sa trestavom arlaukackom muzikom i skakanjem po stolu

i još na sve ovo dovedu trubače kao "iznenađenje" večeri :roll:

Nisam želela svadbu, ali sam se udala za Bosanca pa smo morali da napravimo opštenarodno veselje da se skupi pola Bosne.

Mm mi je obećao da ćemo za 10 godina da napravimo novo venčanje po mom ukusu - negde na obali mora, da nam crnci budu kumovi, kao što su naši poznanici iz kraja uradili.
Doduše nećemo iću u Tanzaniju da nam sviraju meci iznad glava, ali ćemo izabrati neko lepo ostrvo. Bosi na pesku uz zalazak sunca...:heart:

Алиса у земљи чуда се у Босни зове ''Фата у супермаркету''

Е, најбоље у пее. материни лол Био сам на једној свадби на Авали, бокте, прво општина, па црква, па се мотај, мотај, па ајде на Авалу, ресторан познат веома, али џаба му све. Изљубио сам кућу кад сам се вратио.
И нараВНО, ако сам ја то све поднео, што не би још њих много, неколико десетина хиљада најмање.

Е, најбоље у пее. материни лол Био сам на једној свадби на Авали, бокте, прво општина, па црква, па се мотај, мотај, па ајде на Авалу, ресторан познат веома, али џаба му све. Изљубио сам кућу кад сам се вратио.
И нараВНО, ако сам ја то све поднео, што не би још њих много, неколико десетина хиљада најмање.

a neeeee, samo vencanje na avali..... maticar i to bas vencanje ne kafana.....

Back