Vencanje bivseg decka

na koji nacin bi ga sprecile i jer bi ste informisale njegovu izabranicu putem nekih dojava o nekim stvarima ili bi ste sa ignorancijom reagovali na vest o tom cinu a mozda pak i proslavili u fazonu drugu obmani

Ne bih uradila ništa od navedenog... ali kada mi je srednjoškolski dugogodišnji dečko posle puno godina javio da se oženio ( ja sam već bila udata) bila sam uh, inzenađena, bilo mi je drago zbog njega, ona mi je bila malo bzvz, bilo mi je čudno i drago i smešno i sve to odjedanput...
Posle sam čula da je to, kao, potpuno uobičajna stvar i da se xy devojaka tako osećalo u prvom trenu...

na koji nacin bi ga sprecile i jer bi ste informisale njegovu izabranicu putem nekih dojava o nekim stvarima ili bi ste sa ignorancijom reagovali na vest o tom cinu a mozda pak i proslavili u fazonu drugu obmani

nijedan moj bivši dečko do sad nije uplovio u bračnnu zajednicu..a svima sam ostala u dobrom odnosu osim sa poslednjim koji je u nekoj međufazi ljutnje na mene i mog sadašnjeg dečka..verujem da će se odljutiti jer nije dobro u sebi gajiti negativne emocije..zato ljudi na kraju i obole ako ne nauče da shvataju svet u sebi i svet oko sebe..ako imaju te neke otpore..
čestitala bih svakom bivšem i njegovoj izabranici jer dobre su momke odabrale..uvek sam se zabavljal sa dobrim i lepim momcima sposobnim da devojc pruže pažnju strast i ljubav..osećaj sigurnosti i trenutke za nezaborav.

mislio sam da si osecajnija a da samo glumis bezosecajnost
u stvari i dalje to mislim

Nisam neki "emotivac" kad su te stvari u pitanju. Stvarno. Ne volim da gledam unazad. Nešto se završilo i tu je kraj.
Ja sam bila u vezi skoro 14 godina. Ali "stiočki" sam to podnela. Šta više, ostali smo u dobrim odnosima sve dok nije naš'o devojku i ona mu zabranila da me viđa iako je od našeg raskida prošlo preko 5 godina, ali neko joj reko da sam mu ja bivša iz duge veze i devojka mu stavila rezu :hahaha1:

nijedan moj bivši dečko do sad nije uplovio u bračnnu zajednicu..a svima sam ostala u dobrom odnosu osim sa poslednjim koji je u nekoj međufazi ljutnje na mene i mog sadašnjeg dečka..verujem da će se odljutiti jer nije dobro u sebi gajiti negativne emocije..zato ljudi na kraju i obole ako ne nauče da shvataju svet u sebi i svet oko sebe..ako imaju te neke otpore..
čestitala bih svakom bivšem i njegovoj izabranici jer dobre su momke odabrale..uvek sam se zabavljal sa dobrim i lepim momcima sposobnim da devojc pruže pažnju strast i ljubav..osećaj sigurnosti i trenutke za nezaborav.

ti ko crna mamba, kako koga ujedeš trajno je otrovan :) ))

ni pod razno ne bih dirala izabranice, zilion razloga..
shto se ex-a tiche, volela bih da se konachno lepo sredi , ako me pozove na venchanje, mozda i odem, ali sad ne vredi prichati, otishao na drugi kraj sveta, pa kad se vrati , prizeni, mozda i nasha komunikacija postane normalna u granicama neophodnog.

Back