Vencanice

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
70.122
Citam nesto o vencanicama i nabasah na ovaj tekst:

Veo je simbol neveste , a njegova upotreba čak I kad je ne zahteva religija, poklapa se sa društvenim naglaskom da su skromne I dobrog ponašanja.

Bela haljina uskoro postaje simbolni status koji takodje sprovodi “konotaciju nevinosti I seksualne čistote.”

... Jasno je za belo.
A sta znaci shampanj?
Prosulo se pice, malo, po belom!?

Citam nesto o vencanicama i nabasah na ovaj tekst:

Veo je simbol neveste , a njegova upotreba čak I kad je ne zahteva religija, poklapa se sa društvenim naglaskom da su skromne I dobrog ponašanja.

Bela haljina uskoro postaje simbolni status koji takodje sprovodi “konotaciju nevinosti I seksualne čistote.”

... Jasno je za belo.
A sta znaci shampanj?
Prosulo se pice, malo, po belom!?
Malo je ukaljala svoju nevinost al ipak ostala postena. Nije sa mnogo :lol:

Uvek su mi bile odvratne, ne znam zašto. Čak i kad su dizajnerski skroz lepe, veoma su mi energetski odbojan predmet. Ako budem bila u situaciji da moram da je nosim, žestoko ću se preznojavati od nelagode

Dakle, simboli se gase, jer nekome smetaju. Sta sa onima koje svoj zivot vide u cistoci duse? Je l i to demode?
vaze samo pravila mase?
Sta fali belom za neki dan koji znaci toj zeni? Sta fali masti da je cista bar na taj dan?
Pravljenje sablona je bolest kontrole svesti i to nije samo ruzna navika frustriranih ljudi ni projekcija psihopata, vec sirok medijski pritisak za stavljanje ljudi u sablone.
Mnogi kemece kako je religija prevara za upravljanje ljudima, a zar medijski pritisci na svest nisu nasilje?

Ovako zamisljam svoju i sebe.
Mada to je sci fi.
Moje vreme je proslo za te avanture heheh

grace-loves-lace.wedding-dresses-made-to-order.olive-001_1024x.jpg

Back