VENČALI SE SRBIN I HRVAT: Ljubav dva muškarca krunisana u Zagrebu

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
i29-LGBT-g.jpg

Nasmejani svatovi, dve matičarke i kumovi okupili su se 5. septembra prošle godine u Gradskoj većnici u Zagrebu. Bili su tu i neki ljudi iz hrvatske vlade. Napokon, ne dešava se svaki dan da se sklopi prva istopolna zajednica u Hrvatskoj, posebno ne da se jedan Srbin oženi Hrvatom.

Srbin (29) se zaljubio u svog 12 godina starijeg partnera pre tri godine. Dugo su se dopisivali i on je konačno ugrabio priliku da izostane sa posla i ode da ga lično upozna.

– Prvi put sam otišao u Zagreb 2012. godine. Tu sam upoznao budućeg partnera. Sve je bilo sjajno i ja sam opet došao u Hrvatsku na godišnji odmor. Tada smo se dogovorili da bismo mogli da počnemo zajednički život – rekao je Beogradjanin.

Sve smo pokušali da bih ja mogao da boravim i eventualno radim u Hrvatskoj, ali bez uspeha. Ja sam u Hrvatskoj bio turista sa istim rokom turističkog boravka 90 dana u šest meseci. Posle toga moraš van zemlje i ne možeš unutra dok ti ne isteknu novih 90 dana, a ja sam se stalno vraćao u Beograd. Znali smo da ce vladajuća garnitura doneti obećani zakon i rešili smo da čekamo – priseća se Beograđanin.

Tako su se krajem leta prošle godine u večernjim satima u Gradskoj opštini u hrvatskoj i pravno spojila dva muškarca. Jedan od njih, mladi Srbin, bio je van sebe od sreće. Našao je životnog partnera i uspeo da sklopi životno partnerstvo.

Nije im bilo lako, svoj porodični mir platili su pravom pravnom bitkom.

– Borio sam se kao lav i ostvario to na kraju! Bio sam strašno frustriran svime i onda sam se dao u bitku sa institucijama kako bih ostvario svoje pravo, a opet bio sam stranac i to Srbin u Hrvatskoj. Nisam prezao ni od čega i mejlovima sam tražio pomoć od svih koji ti sada padnu na pamet a da su neko i nešto u Hrvatskoj. U ovim našim odnosima mislim da je prvo životno partnerstvo između Srbina i Hrvata ipak korak napred. Ja sam ovde srećan i zadovoljan. Živim u lepom stanu, u lepom delu grada, imam posao i na neformalnom sam obrazovanju u centru za Mirovne studije. Spasao sam se – zaključuje Srbin i nastavlja da bude uz svog partneta.

I u dobru, i u zlu.

http://www.telegraf.rs/vesti/147242...a-krunisana-u-zagrebu-ovo-je-njihova-ispovest

:hahaha::rotf:
Srbin (29) se zaljubio u svog 12 godina starijeg partnera pre tri godine.
bem ti sunac,ovaj iz Zg-a je jos i pedofil,voli mlado meso,:hahaha::rotf:

- - - - - - - - - -

Borio sam se kao lav i ostvario to na kraju! Bio sam strašno frustriran svime i onda sam se dao u bitku sa institucijama kako bih ostvario svoje pravo, a opet bio sam stranac i to Srbin u Hrvatskoj. Nisam prezao ni od čega i mejlovima sam tražio pomoć od svih koji ti sada padnu na pamet a da su neko i nešto u Hrvatskoj. U ovim našim odnosima mislim da je prvo životno partnerstvo između Srbina i Hrvata ipak korak napred. Ja sam ovde srećan i zadovoljan. Živim u lepom stanu, u lepom delu grada, imam posao i na neformalnom sam obrazovanju u centru za Mirovne studije. Spasao sam se – zaključuje Srbin i nastavlja da bude uz svog partneta.
ovaj vas neka opasna qurava,:hahaha::rotf:

- - - - - - - - - -

izgleda da ovaj iz ZG-a naveliko rasteže šupak vasem:hahaha::rotf:

i29-LGBT-g.jpg

Nasmejani svatovi, dve matičarke i kumovi okupili su se 5. septembra prošle godine u Gradskoj većnici u Zagrebu. Bili su tu i neki ljudi iz hrvatske vlade. Napokon, ne dešava se svaki dan da se sklopi prva istopolna zajednica u Hrvatskoj, posebno ne da se jedan Srbin oženi Hrvatom.

Srbin (29) se zaljubio u svog 12 godina starijeg partnera pre tri godine. Dugo su se dopisivali i on je konačno ugrabio priliku da izostane sa posla i ode da ga lično upozna.

– Prvi put sam otišao u Zagreb 2012. godine. Tu sam upoznao budućeg partnera. Sve je bilo sjajno i ja sam opet došao u Hrvatsku na godišnji odmor. Tada smo se dogovorili da bismo mogli da počnemo zajednički život – rekao je Beogradjanin.

Sve smo pokušali da bih ja mogao da boravim i eventualno radim u Hrvatskoj, ali bez uspeha. Ja sam u Hrvatskoj bio turista sa istim rokom turističkog boravka 90 dana u šest meseci. Posle toga moraš van zemlje i ne možeš unutra dok ti ne isteknu novih 90 dana, a ja sam se stalno vraćao u Beograd. Znali smo da ce vladajuća garnitura doneti obećani zakon i rešili smo da čekamo – priseća se Beograđanin.

Tako su se krajem leta prošle godine u večernjim satima u Gradskoj opštini u hrvatskoj i pravno spojila dva muškarca. Jedan od njih, mladi Srbin, bio je van sebe od sreće. Našao je životnog partnera i uspeo da sklopi životno partnerstvo.

Nije im bilo lako, svoj porodični mir platili su pravom pravnom bitkom.

– Borio sam se kao lav i ostvario to na kraju! Bio sam strašno frustriran svime i onda sam se dao u bitku sa institucijama kako bih ostvario svoje pravo, a opet bio sam stranac i to Srbin u Hrvatskoj. Nisam prezao ni od čega i mejlovima sam tražio pomoć od svih koji ti sada padnu na pamet a da su neko i nešto u Hrvatskoj. U ovim našim odnosima mislim da je prvo životno partnerstvo između Srbina i Hrvata ipak korak napred. Ja sam ovde srećan i zadovoljan. Živim u lepom stanu, u lepom delu grada, imam posao i na neformalnom sam obrazovanju u centru za Mirovne studije. Spasao sam se – zaključuje Srbin i nastavlja da bude uz svog partneta.

I u dobru, i u zlu.

http://www.telegraf.rs/vesti/147242...a-krunisana-u-zagrebu-ovo-je-njihova-ispovest

Jel su obojica izBosne?
Ovo da je iz Beograda direktno otišao ne pije vodu - ovde sve Beogradjani čak i iz Bosanske Krupe...
A mi pravi znamo da su i Beograd i Zagreb zagadjeni...

- - - - - - - - - -

Moj jedini komentar :pop:

pa de si nam ti srce naše malo? :heart:

- - - - - - - - - -

Gumilenk i neko od ovdašnjih evrotalibana.Upoznali se preko foruma.Neka im je sa srećom.

Bosnanska posla - stalno da budu trendi... ne pitaju za cenu...

- - - - - - - - - -

oto ti dečka?
ja bi ga nalupao...
gej lobi hara policijom...

- - - - - - - - - -

Nadam se da će Srbin da guzi Hrvata !?
Ako je obrnuto, da se poništi brak...

Todorič kupio pola Srbije, slali mu helikopter bez ispaljenog metka
Ne otvaraju se ona poglavlja...
Neće se uklapaju u novinske naslove i realnost

- - - - - - - - - -

izgleda da ovaj iz ZG-a naveliko rasteže šupak vasem:hahaha::rotf:

za sve je kriv onaj cionistički zakon o ženama
pametni muslimani, proširili se do evrope...

- - - - - - - - - -

A DA JA VAMA POKAŽEM PEDERSKA POSLA IZ RUSIJE

Krasnodar.jpg

stavim ja tako Mančester City - izgube, kaže ortak budalo čuvaju igrače za LŠ
stavim ja tako Mančester Junajted - nerešeno, kaže ortak budalo čuvaju igrače za LE
stavim ja Barselonu pukne od Lako Runje, kaže ortak budalo odmaraju igrače od PSŽ-a LŠ
ok... budala...
dobro...
AHA!
Lokomotiva Moskva - Krasnodar... Krasnodar sigurno odmara...
a ono - ruska mafija iz keca u dvojku
Putin i Medvedev silne pare uzeli na ludački prelaz...

Back