VELVET REVOLVER

Nisu losi,cak stavise super su,gledajuci na to da je danasnja muzika propalitet slinavi!!! Meni je Scott bas sweet lik,mnogo bolji od Axl-a. Ponasa se uravnotezenije i down to earth! Mozda su izdali svega 2 albuma,ali bit ce ih jos!!! Super je sto je ekipa iz gunsa ukljucena!!! Daju poseban sarm svemu. Prvi put sam cula pesmu od Stone Temple Pilots:Vasoline,pa onda jednu od VR na tv-u i dopalo mi se poprilicno. Ne znam da li je neko primetio da Scott Weiland izgleda isto(da ne preterujem skoro isto) kao Clint Eastwood iz mladjih dana. Ko pogleda spot She Builds Quick Mashines,znace o cemu pricam...........

Prosecan bend, nista posebno. Dokaz da Slash i Duff ne mogu nista da urade bez Axla...
Posto im je Scott otisao (kaze da je tesko raditi sa Slashom, Duffom i ekipom), rado bih voleo umesto njega da vidim Chris Cornella, nekako bi mi se super uklopio u bend (tesko da ce se to desiti, to je samo moja zelja :D). Bilo je prica da ce im doci Sebastian Bach, ali tesko posto je on dobar prijatelj sa Axlom. Sto se tice Scotta, ok je pevac, svidja mi se njegov glas, pogotovo uzivo, samo nisu napravili mnogo dobrih pesama, retko koja ce biti hit za 5-6 godina. Imam njihovih 10 koncerata, ovaj poslednji zajednicki im je ubedljivo najbolji.

Maaa nije bash losh bend, samo Scot ne moze da ni da prismrdi Axl-u, u svakom pogledu...Jedino njega ne volim, ostali su ok...inache vishe gotivim Slash's Snakepit, i mislim da je ta postava mogla dosta da postigne, vishe nego VR, u svakom sluchaju imali su boljeg pevacha...

Maaa nije bash losh bend, samo Scot ne moze da ni da prismrdi Axl-u, u svakom pogledu...Jedino njega ne volim, ostali su ok...inache vishe gotivim Slash's Snakepit, i mislim da je ta postava mogla dosta da postigne, vishe nego VR, u svakom sluchaju imali su boljeg pevacha...

Slazem se i Slash je bio nekako istaknutiji u snakepitu, hocu reci gitara je nekeko bila istaknutija i bolje su im bile pesme... VR je sa mene promasaj od benda, toliko dobrih muzicara, a nista posebno nisu uradili.

ok, ovako. imam jedno pitanje za vas!! :
shta mislite o grupi velvet revolver? kratko i jasno! ne zhelim pda se gubim sad tu neshto da ih hvalim, ok su mi , samo zhelim da chujem vashe mishljenje!!

pa da i meni su skroz oke,nishta sad WAAAAAAAAU,ali nisu loshi

kad sam pisala slashu,lepo sam mu kazala da nece biti rata,ja garantujem,i da slobodno prihajaju,a ne ko kiss i whitesnake

obozavam onog pevaca......joj kaki ludak:klap:

a naravno,zna se za slasha i duffa:heart::heart::heart:

Hmm... Velvet-i... Dobri su. Inache ih ne slusham tol'ko, i dalje zivim u proshlosti, ne mogu da se pomirim sa sudbinom da su se Guns-i raspali tako da i dalje preslushavam njihove pesme over and over again.
Mislim kako mogu da budu loshi kad su tamo chlanovi Guns-a, kako band moze da bude losh sa onakvim gitaristom?! Nikako! :D Eto, to je moje mishljenje.

e da.....oni su bar uradili neshto(mislim na slasha i duffa),a axl ceka sto godina za ovaj novi album....mislim stvaarno!

e malo pre sam gledala spot fall to pieces,i come on come in......kako igra,majko mila:)

Back