Velnax lek

Uzimao sam venlafaksin jedno kratko vreme ali sa instant oslobadjanjem uvece za nesanicu i uopste nije delovao toliko lose (mogao je da uspava).Taj sa produzenim oslobadjanjem mi nije pomagao po pitanju nesanice.Postoji i desvenlafaksin(Desenda),njega koristim vec tri nedelje za raspolozenje kao antidepresiv (50mg) i bolje se osecam.

Uzimao sam venlafaksin jedno kratko vreme ali sa instant oslobadjanjem uvece za nesanicu i uopste nije delovao toliko lose (mogao je da uspava).Taj sa produzenim oslobadjanjem mi nije pomagao po pitanju nesanice.Postoji i desvenlafaksin(Desenda),njega koristim vec tri nedelje za raspolozenje kao antidepresiv (50mg) i bolje se osecam.
Hvala sto si se javio.
Ja pijem taj sa produzenim dejstvom ali zbog anksioznosti... Tek sam počela pa zato i pitam. Iskreno nisam čula za ni ovaj ni onaj sto si ga ti pomenuo... Znam za SSRI antidepresive... Ali eto sada dobih ove SNRI. A dr kao dr piše i ćuti... Ništa da ti objasni ni sta ni kako delije... Sta da očekuješ... Ceo pregled je trajao 5 min.

Back