Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јбт, ову пијандуру бије ко стигне.
Ударна игла октобарских револуционара.
A nije ni ona bas normalna kad je bila s Veljom Ilicem
http://www.kurir.rs/vesti/politika/...-klinke-sa-kojom-je-bio-u-vezi-clanak-2705101
Branko Jocić, bivši direktor "Puteva Srbije" tvrdi da Velja Ilić nije dobio batine zbog kiparskih para već da ga je tukao otac maloletnice s kojom je bio u šemi.
Sve o incidentu u kojem je lideru Nove Srbije razbijena glava jer ga je "propustio kroz šake" otac tinejdžerke sa kojom je navodno bio u vezi.
Ова тема је ИСПОД СВАКОГ НИВОА.... дно-дна.. са нескривеном жељом ДА СЕ ОБЛАТИ И НАМАЖЕ ГОВ*НИМА СВАКИ ЧОВЕК У ОВОЈ СРБИЈИ КОЈИ ЈЕ ПРОТИВ ПАТОЛОШКОГ ЛАЖОВА НА ВЛАСТИ.........СНС-овци су гори од најгорих сеоских торокуша.........
![]()
Nije ovo ni prvo nesto protivzakonito sto je Velja radio samo mi je malo smesno da se ovakve price pojavljuju nesto kratko posle njegovih istupa...
A i cemu price... imamo li mi neke zakone? Ovde moze svako svakog da proziva a da sudovi ne reaguju ama bas nikako... Ako ovo nije istina neko treba da odgovara zbog iznosenja ovakvih stvari, a ako jeste, onda da se kaznjava ovaj koji je imao veze sa maloletnicama... U svakom slucaju neko treba da nalozi nekakvu istragu a ne da nam sve nesto lebdi u vazduhu, da moze da radi ko sta hoce i da nikog nije briga za to...
ne kapiram šta je nezakonito sem batina koje je dobio...ako je to tačno
To sto mu je cerka drolja dovoljno govori o njemu kao ocu,kraj.
Ова тема је ИСПОД СВАКОГ НИВОА.... дно-дна.. са нескривеном жељом ДА СЕ ОБЛАТИ И НАМАЖЕ ГОВ*НИМА СВАКИ ЧОВЕК У ОВОЈ СРБИЈИ КОЈИ ЈЕ ПРОТИВ ПАТОЛОШКОГ ЛАЖОВА НА ВЛАСТИ.........СНС-овци су гори од најгорих сеоских торокуша.........
![]()
А шта је радило његово обезбеђење? Читава вест ми делује као спин.
Pa valjda posle ovakvih navoda treba da se istrazi da li je bilo neceg nezakonitog...
Koliko je ta maloletna osoba imala godina recimo... Da li se radi o detetu ili slicno...
Onda, krivicnim zakonikom RS (clanom 190.) propisane su kazne ukoliko je bilo neke vrste vanbrancne zajednice punoletne i maloletne osobe... Valjda je normalno da se sve te okolnosti istraze...
Dalje, imamo i obaveze potpisivanjem nekih konvencija o zastiti prava maloletnih osoba itd...
E, a onda kada se i ako se utvrdi da ovi navodi nisu tacni vec novinari opet pisu gluposti koje neko narucuje da bi blatio protivnike treba da odgovaraju ti novinari ili ovi koji ovako nesto izjavljuju i plate i dnevnice svima koji su ucestvovali u bilo kakvoj istrazi koja je pokrenuta zbog njihovog baljezganja i odstetu onima koje su direktno prozvali i naravno da im se udari i neka vaspitna mera po dzepu kojom bi se punio budzet, pa kada bankrotira bar jedan list zbog laganja javnosti, svi ce da se makar trude da budu pristojni i ne prave smejuriju od ove drzave i naroda...
Samo jos kada drzava ne bi pravila smejuriju od ove drzave i ovog naroda...
siguran sam da je ta klinka bila starija od 14 godina i da je bilo dobrovoljno...nema tu ničeg nezakonitog
Pa kako se uzme... Po konvenciji UN-a o zastiti prava maloletnih osoba uzrast seksualne saglasnosti je 16 godina...
Ali ja hocu da ukazem na drugu stvar koja je nezakonita i koja mora da se sankcionise... Pisanje novina o svemu i svacemu, bez bilo kakve provere informacija ili cak i izmisljanje... Neka bude da Velja nista nezakonito nije radio, ali da nije ni ovo tacno sto su novine pisale... Sta onda? Nikom nista kao i uvek?
naš zakon kaže 14. konvencija UN nije zakon
Konvencija nije zakon ok, ali odakle ti znas da ima vise od 14?
Ukoliko ima nekakve vanbracne zajednice punoletne i maloletne osobe kaznjava se i ta punoletna osoba i roditelji maloletne osobe i tako redom... Ako ta maloletna osoba (ako je starija od 14) i punoletna osoba stupe u brak onda se zbog te veze niko ne kaznjava, ali bez braka je protivzakonito... Tako makar pise u Krivicnom zakoniku...
I ok, zna se sta je vanbracna zajednica, ali ovde se samo kaze da se radi o maloletnici a ne i koliko joj je godina i o kakvoj se tacno "semi" radi...
Ne mozemo mi da pretpostavljamo da je nesto zakonito ili ne, a stvar je opet nekako osetljiva i lako moze da se ispostavi da je radjeno nesto protiv zakona... Neko bi valjda trebalo makar da proveri...
I to je sto se mene tice bitnije zbog toga sto svako pise sta hoce nego sto mislim da je Velja ovde nesto radio protivzakonito...