radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.063
Hehe, prave mu podmetacine. Ali nije u redu, stvarno su prekardasili.
Ovo je SRBILEND sve se moze kad si na vlasti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hehe, prave mu podmetacine. Ali nije u redu, stvarno su prekardasili.
Pa zavisi gde je prijavljen, ako nije dobio poziv za glasanje onda i ne moze da galsa.Hehe, prave mu podmetacine. Ali nije u redu, stvarno su prekardasili.
Pa zavisi gde je prijavljen, ako nije dobio poziv za glasanje onda i ne moze da galsa.
Pa zavisi gde je prijavljen, ako nije dobio poziv za glasanje onda i ne moze da galsa.
Не пратите, нашли су га на списку, ал' сад он неће да гласа...
Не пратите, нашли су га на списку, ал' сад он неће да гласа...
https://www.facebook.com/marko.beatovic/videos/vb.740103710/10155183608103711/?type=2&theater
Ни мене нема у бирачком списку, а послењих 15 година живим на истој адреси
Тако да Веља није једини, а има тих случајева још
Ne možeš da dođeš na red od pokojnika koji su na spisku
Jel Pantelija glaso?![]()
На истом бирачком месту гласа од почетка вишестраначја.Pa zavisi gde je prijavljen, ako nije dobio poziv za glasanje onda i ne moze da galsa.
На истом бирачком месту гласа од почетка вишестраначја.
Добио је позив за гласање који шаље општина, а нема га у списку!
Па чим су му жена и син гласали, а живе сви заједно, а он није могао, јасно је да је то лична освета *******ог болесника; психопата жели да покаже "ето могу и то да ти урадим и шта ми можеш".
Ja to ne mogu da zamislim. neki dan ovde u Nemackoj je donesen zakon da u kabinama za biranje ne smeju da se koriste mobilni,
kazna je ( ne znam sad koliko), a kod nas cak i RIK objasnjava kako treba listice snimati.
Овде је бре тотално расуло и - диктатура.
Шта је њима да га избаце из списка. Па покушали су и да га убију. Јер на његовим колима није могуће да пукне осовина без да се закуца у зид у пуној брзини. Послао је на вештачење у Шкоду и сада чека одговор.
A pazi ovo:#freeVelja
Treba pokrenuti kampanju da sacuvamo Velju. Mora im se dati do znamja da ove smicalice koje unistavaju zdravlje covjeku nisu u redu!!
Биће фрке гарант.A pazi ovo:
Predsednik Nove Srbije izjavio je da su ga iz biračkog odbora izborne edinice 94 u Atenici oko 14 sati zvali da ga obaveste da je pronađen deo biračkog spiska na kome se nalazi i njegovo ime, ali da on ne želi da se vrati i glasa.
Da li to znaci da postoje i neki spiskovi koji se drze u fijokama jer su na njima ljudi za koje se pouzdano zna da nece glasati Vucica?
Bice ovde velike frke.
Negde ( upravo) procitah da su ga nasli na spisku ( posle 6 sati), al on sada nece da glasa.
Pazi, to su jako mali lokali, spiskovi su uvek isti, Velja bas nije iz Tunguzije pa se juce doselio
i oni ga satima traze na spisku. Neverovatno.
Не сумњам уопште, ко зна колико је и на тај начин покрадено.Таква ситуација је стрефила и Кесића сениора / отац Зорана Кесића / , кога нема у бирачком списку, а човек деценијама живи на истој адреси, где је и до сада
примао уредне позиве....и гласао...свашта...
Па чим су му жена и син гласали, а живе сви заједно, а он није могао, јасно је да је то лична освета *******ог болесника; психопата жели да покаже "ето могу и то да ти урадим и шта ми можеш".
To mu umesto direktorskog mesta...Vlast-propast!
Znam nekoliko takvih-urnisana psiha!
Спискови се штампају у Ковници новца у Топчидеру, а зна се ко је тамо тата, зна се ко је Арапима и Албанцима из Албаније "преко реда" издавао и издаје српске пасоше за лову и тако...