Velja Ilić: EU želi malu i bednu Srbiju

uuu ekstra sad imamo bankomate. to sto pola naroda nema sta da na tim bankomatima izmuze to nema veze.

ulazim sad u prodavnicu u mom kraju i gledam. pastete na prodaji - slovenacke i hrvatske . virsle - slovenacke. mesni naresci - hrvatski. sardine - hrvatske.

salame - slovenacke.

nista vise srpskog nemamo. sve je unisteno cak i proizvodnja hrane.

uvozimo svinjetinu i piletinu iz dalekog brazila i argentine!

sve je unisteno ne samo da nista ne izvozimo nego nista vise ne proizvodimo ni za sopstvene potrebe.

ebem ti ja drzavu koja je pored sumadije i vojvodine spala na to da je hrane slovenci i hrvati.

a dobro se secam. srpske pastene su kostale 20-25 dinara , a sad kad su demokrate unistile agroziv i topiko, kupujemo slovenacke i hrvatske za 55-60 dinara.

ova drzava je unistena i unistile su je demokrate.

sloba je zapoceo a demokrate su je dokosurile.

Agroziv je razbucan jer su pokrali preko 120 miliona evra, i pritom na prevaru uništili veliki broj manjih firmi, koje ne mogu da nadoknade štetu sad. Topiko je propao jer su trovali narod lošim proizvodima. Da ne treba možda da mi bude žao? Da su bili konkurentni, ne bi propali. Da su dobro radili, ne bi propali. A pošto ti smatraš da su ih demokrate uništile, onda si ti dečko bolestan, jer su u tom slučaju svuda oko tebe demokrate, a ti od toga ne možeš pobeći.

Je6eš srpsku privredu kad ništa ne vredi, pra ću da kupim uvozno od monopoliste, ako je kvalitetno, nego da podržavam bolesnu privredu, posrnule gigante i đubre od proizvoda.

Ono što je sloba započeo, to ni bog ne zaustavi u narednih 20 god.

Agroziv je razbucan jer su pokrali preko 120 miliona evra, i pritom na prevaru uništili veliki broj manjih firmi, koje ne mogu da nadoknade štetu sad. Topiko je propao jer su trovali narod lošim proizvodima. Da ne treba možda da mi bude žao? Da su bili konkurentni, ne bi propali. Da su dobro radili, ne bi propali. A pošto ti smatraš da su ih demokrate uništile, onda si ti dečko bolestan, jer su u tom slučaju svuda oko tebe demokrate, a ti od toga ne možeš pobeći.

Je6eš srpsku privredu kad ništa ne vredi, pra ću da kupim uvozno od monopoliste, ako je kvalitetno, nego da podržavam bolesnu privredu, posrnule gigante i đubre od proizvoda.

Ono što je sloba započeo, to ni bog ne zaustavi u narednih 20 god.

pa treba da ti bude zao tutubane , jer si sad prinudjen da jedan proizvod placas duplo skuplje nego pre. pre si mogao da kupis srpske pastete za 20-25 din a sad moras da placas slovenacke i hrvatske duplo skuplje. ako je to tebi u redu, i ako ti ne volis sopstveni dzep , onda si ti stvarno covek bez mozga.

sto se tice agroziva i topika naravno da su ih demokrate unistile, jer su obe firme bile drzavne firme a rukovodstvo tih firmi su postavljale vlade , tj demokrate. nisam ja kriv sto su demokrate tamo dovele lopove na celo firmi koje su ih razbucale nacisto.

Rado bih preuzeo sve slovenachke radne navike, njihovu lukavost u politici, njihovu volju za progresom, njihovu ekonomsku svest - a u nekim segmentima i stil zivota i preneo ih na srpski narod.

Cesto kada sam putovao po Zapadu, sretao sam gomilu slovenachkih turista bilo gde ko da ih ima 20 miliona a ne 2 miliona, i sto mi je bilo njbolje to su bile zajednichke porodichne ekskurzije, pa chak baba deda i njihovih unuka, zajedno razgledaju Barselonu, Amsterdam , Pariz. I onda se ja pitam - kad bi baba moja mogla tako nesto doziveti - NIKAD nazalost jer je ova drzava vecito u govnima i besparici za razliku od Slovenije
Pa sto nisi poveo babu?:eek::eek:

ti si malo lud, ziveli bolje 90-ih nego sada!
Izgleda da nije samo Marko Milosevic nosio gjbice i zaradjivao milione, imamo jos kandidata.

Scene koje nikada necu zaboraviti /a tichu se ekonomske katastrofe/ i zbog chega cu zanavek mrzeti sve te zlotvore 90-ih...

Moja keva trchi /ali trchi/ da menja platu u devize, da kroz par sati ne bi ostala samo za gomilom bezvrednih papira u dzepu.
pa se secam caleta - intelektualca za platom od 5 maraka u dzepu /to ni u africi nije bilo/..
pa se secam dede koji da bi preziveo mesec, morao da svercuje cigare i prodaje na ulici.
danas je hvala bogu sve to drugachije...
A sta je baba radila?:lol::lol:

pa treba da ti bude zao tutubane , jer si sad prinudjen da jedan proizvod placas duplo skuplje nego pre. pre si mogao da kupis srpske pastete za 20-25 din a sad moras da placas slovenacke i hrvatske duplo skuplje. ako je to tebi u redu, i ako ti ne volis sopstveni dzep , onda si ti stvarno covek bez mozga.

sto se tice agroziva i topika naravno da su ih demokrate unistile, jer su obe firme bile drzavne firme a rukovodstvo tih firmi su postavljale vlade , tj demokrate. nisam ja kriv sto su demokrate tamo dovele lopove na celo firmi koje su ih razbucale nacisto.

Ne ke*aj bre više marsowac, Carnex je extra pašteta, najbolja od svih i košta ispod 30 din. Kupujem svakodnevno. Hrvatske su golo go*no, a ja pazim čime hranim decu. A ko je bez mozga, razmisli sam lažovčino dokona.

Agroživ je je6ena privatna firma, vlasništvo JUL-ovog kadra, koji je radio sa DSS i Dejanom Mihajlovim, koji su daleeeeeko od demokratije, bez obzira na naziv. Vlasnik je privatno lice, koje je pola kadrova doveo iz nekadašnjeg giganta Utve. Zato ne jedi fekalija kad nemaš pojma.

Ne ke*aj bre više marsowac, Carnex je extra pašteta, najbolja od svih i košta ispod 30 din. Kupujem svakodnevno. Hrvatske su golo go*no, a ja pazim čime hranim decu. A ko je bez mozga, razmisli sam lažovčino dokona.

Agroživ je je6ena privatna firma, vlasništvo JUL-ovog kadra, koji je radio sa DSS i Dejanom Mihajlovim, koji su daleeeeeko od demokratije, bez obzira na naziv. Vlasnik je privatno lice, koje je pola kadrova doveo iz nekadašnjeg giganta Utve. Zato ne jedi fekalija kad nemaš pojma.

agropziv je bio drzavna firma . zato im je i drzava uputila "pomoc" u pokusaju da se ispravi ono sto je dokosureno i unisteno.

poenta je da ova drzava ne proizvodi skoro nista vise i tu je velja ilic u pravu.

a zbog toga, sto nista ne proizvodimo a sve uvozimo krivi ste vi zuti lopovi.

agropziv je bio drzavna firma . zato im je i drzava uputila "pomoc" u pokusaju da se ispravi ono sto je dokosureno i unisteno.

poenta je da ova drzava ne proizvodi skoro nista vise i tu je velja ilic u pravu.

a zbog toga, sto nista ne proizvodimo a sve uvozimo krivi ste vi zuti lopovi.

Ne laži bre šabane, Agroživ je firma privatnog lica, koga znam lično, napravljena od par farmi kokošaka. Ne budalesaj bre više. Je6o te Velja Ilić. Idi kod njega pa se brčkaj s njim u lopovskom djakuziju, možda te nauči da bolje lažeš i kradeš. ja nisam žuti lopov lažovčino,m nego pošteni građanin koga nerviraju male us*ane jajare koje ne umeju da sami nos obrišu sa 30 godina, poput tebe. Ljubi te majka.

Veliki demokrata koji šutira novinare, psuje precednika države, toleriše kraduckanje po malo drugih, a on može da pravi bolnicu bez dozvole, optužuje novinare da yebu ovce, i da ne nabrajam....:otkacio:

Neznam odakle si, ali prošetaj mu se malo po mesnim odborima.... Strašno!:rtfm:

Što se mene tiče, nema "naših i vaših", svi su podložni kritici!!!:think:

Sem toga najsvežija mu je izjava da je dobar i sa Šešeljevcima i sa Tomincima, što pokazuje i njegov poslanički klub, sa kim se druže, sede, ko koga podržava...
:bye:

Nisam ni rekao da je on ''neki demokrata'' ili bilo sta slicno.... Dokazano je milion puta da je on seljacina (na vise nacina) a o shvatnju demokratije i da ne govorimo.... Nije sustina u tome... Ja sam samo napravio trazio objasnjenje za ono sto si ti rekao i ono sto se sad desava, odnosno da ne moze se govoriti na taj nacin (kako je on ovo ili ono) a isto to da se radi i pri tom precutkuje.... Nego sve na videlo....
Inace sam odakle i ti, bar trenutno, tako da te pozdravljam kao svog sugradjanina (mi nislije meraklije):bye::bye:, bez mnogo zelje za raspravom vec samo za prostim objasnjenjima....... :bye::bye:

Back