Velimir Ilic.....nije jedini. Bojan Kostres novokomponovana karikatura u onome sto se danas naziva srpska politika. Feces with aditude...."Ne, necu mu pokazati da me je iznervirao"......Tipicna americka skola ali ipak je bio u pravu. Budala ga je nadigrala...iskustvom.
Te fuserajske emisije iliti autorski blokovi (kao "Dnevnik" RTV Pink sa "autorskim pecatom" senilnog Crkvenjakova ili onog bradonje koji se non-stop klati kao da je na ljuljasci ili opet one pametnice koja je svrhu novinarstva pronasla u ne zaklapanju usta....) sluze upravo zato da bi nam vredjale inteligenciju. RTV Pink je ponizavajuca TV za gradjane Srbije. RTVB92 je takodje ponizavajuca ali na malo bolje "upakovan" nacin. Uci gradjane Srbije da se parama moze ostvariti demokratija, da bez dokaza mozete uperiti prst u svakoga (osim u Cedu Jovanovica, Tadica, Kostunicu i ostale umetke prozapadnog kova) ko je bar jednom od 5. oktobra glasno izgovorio :"Da' Bog da se vratio Milosevic"...
Na moju veliku zalost, u ovoj zemlji izgleda ne postoji odgovarajuca vrsta ljudi koja je u stanju da pomiri Istok i Zapad i da ovim ljudima, buducim narastajima razjasni da ne postoji savrsen svet, da je kapitalizam nehuman, da ce ako nastave da zabijaju glavu u pesak zavrsiti kao 25 miliona amerikanaca bez zdravstvenog osiguranja...da je komunizam "utopijsko drustvo", da su koministi nasledili naciste a sledece je unistavanje svega u sta ste verovali. Planetu drzi desetak mocnih porodica a mi predstavljamo neokmetove ili novu vrstu roblja bez obzira na boju koze. Uskoro u Srbiji necete dobiti apsolutno nista bez novca. Ucicete svoju decu da su bolesni i da umiru oni koji su nesposobni da zive. Ucicete ih da okrecu glavu kada primete coveka u nevolji.. Ucicete ih da zive u svom imaginarnom svetu i bice tako sve dok im se isti ne obije o glavu; citaj(tata izgubio posao a banka zaplenila imovinu zbog kredita do guse...i tome slicno)
Velja, Velja Ilic je smeh jednog sudara. Kostres je virus koji bi mogao poprimiti razmere epidemije a onda vise nece biti nikoga da ukljuci sirenu za uzbunu..