- Poruka
- 62.443
Otkud ti znaš da mi nismo ostvarili komunikaciju? Političari se ne važe.
Pa onda izadjite na ulice i lincujte te politicare,a ne da glumite dobre komsije,a onda se pokoljete medjusobno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otkud ti znaš da mi nismo ostvarili komunikaciju? Političari se ne važe.
Pa onda izadjite na ulice i lincujte te politicare,a ne da glumite dobre komsije,a onda se pokoljete medjusobno...
Ono čega se ja bojim je podela među samim Srbima. Srpska bi u očima Srba iz Srbije mogla vrlo lako biti okarakterisana kao slepo crevo i kao prilepak. Destabilizacija regiona bi bila neminovna. Razlika između Srpske i Kosova je ta što je Kosovo već sad spremo da funkcioniše nezavisno, Srpska još uvek nije, ne znam ni koliko bi Srbija bila spremna prihvatiti ovoliki komad zemlje odjednom. Priznajem da mi se na licu pojavi sladak smešak kada pomislim da se moja zemlja jednog dana i zvanično nazove Srbija.
Tačno je i to da ako ćemo ikad išta pokretati, ne smemo čekati, sad je vreme. Svejedno mislim da će naše težnje ostati uzaludne. Presedan za jedne ne znači presedan za druge.
Veće vi probleme imate u vašoj skupštini. Rećiću ti da je svaka rasprava u svim parlamentima u BiH mnogo uljudnija i civilizovanija od one između, recimo, Čanka i Nikolića. U Srbiji imaš samo Srbe pa se ne mogu složiti, u BiH je neslaganje i razumljivo. Ne stoji ti ta priča. Političari i jesu tu da se ne slažu. Zašto da ih linčujem za nešto za šta sam ih ja postavio da rade?
Vizzzantijski, sto je lepsa rec za kurvanjski.
Cim neces da ih lincujes znaci da ti se dopada da zivis u entitetima koji su jos smesniji od Srbije (sto je jako,jako tesko)
To sto je prica uljudnija je samo forma,potpuno je nebitno ko kako prica u Skupstini...A narodi u Bosni su pokazali sta su sve u stanju da ucine jedni drugima... Ljudi koji glasaju za Canka i Nikolica ne glume nekakvu 'raju',ali se medjusobno nikad ne bi poklali u tolikom obimu kao sto se to desilo u BiH. Sumnjam da bi sad neki Cankov glasac silovao Nikolicevu snajku... A sto su Silajdzic i Dodik ugladjeni u medjusobnom obracanju potpuno je nebitno...
Otici cu u Banja Luku i polupacu samare svima koji misle da ce se tako lako ujediniti sa Srbijom,a posle toga cu se vratiti u Srbiju i uzecu ucesce u kampanji protiv ujedinjenja sa ljudima koji nisu uspeli da ostvare najosnovniju komunikaciju sa dojucerasnjim komsijama, sa kojima su po identitetu slicniji negoli sa nekim Srbinom iz Vranja. Ne zelim u mojoj drzavi da vidim glupe nesposobnjakovice..
Ne prihvataj taj ustaski diskurs, molim te. Vizantinci su Zapadu bili sumnjivi i pokvareni jer su se kupali, koristili kasike i slicne zastrasujuce naprave dok su ovi rikali po mocvarama i nosili rogove na slemovima.
Cekaj bre, zar ne nose Sremci britve?
Poznati su po tome, k'o Portorikanci u Njujorku![]()
Hihihi..ajde chikam te.Otici cu u Banja Luku i polupacu samare svima koji misle da ce se tako lako ujediniti sa Srbijom,a posle toga cu se vratiti u Srbiju i uzecu ucesce u kampanji protiv ujedinjenja sa ljudima koji nisu uspeli da ostvare najosnovniju komunikaciju sa dojucerasnjim komsijama, sa kojima su po identitetu slicniji negoli sa nekim Srbinom iz Vranja. Ne zelim u mojoj drzavi da vidim glupe nesposobnjakovice..
Zabravio si Shiptare sa Kosova.Inace to nema nikakve veze sa time sto ne volim srpske nacionaliste,vec sa time sto su tri naroda u BiH jedini narodi sa kojima ne bih hteo da budem u istoj drzavi,isto se odnosi i na nesposobne Hrvate i Muslimane iz Bosne,svu tu njihovu 'raju'.
Hihihi..ajde chikam te.
Znam da nazalost netjesh ali da se neki sluchajem desu sutra bi izashla vest u crnoj hronici.
Ma bolje da nisam nista ni pisao, Kamiju malo fali da me iznabada ovde.
A i ti se pripazi.
zipa ove :shock:
Ej bre alooooo!
Jel vi znate koliko je opasno nervirati kamija?!? Ako se iznervira (a njemu malo fali) ima da vam nalupa samare da vam glava odleti do Tokija!
To samo Kandicka zna da lupa shamare...ali samo izbeglicama u Srbiji....nije ni ona blesava,recimo da takvu avanturu proba u RS.Nego pochetnici se malo zalete bez korekcije iz centrale.