- Poruka
- 5.196
Grof Ostroški:Vintage aj malo pokušavaj da me zajebeš pa da se svi slatko nasmejemo dok ne odem da pišam...........
je l'ti besika porasla ko glava...podigni nogu pa uz banderu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Grof Ostroški:Vintage aj malo pokušavaj da me zajebeš pa da se svi slatko nasmejemo dok ne odem da pišam...........
tokyo:da?
da nije dotični nastao u tvojoj glavi pa toliko ti poznat? :shock: :shock: :shock:
jao šta sve neću ovdje pročitat
odoh šetat psa (kerca)
Vintage:je l'ti besika porasla ko glava...podigni nogu pa uz banderu.
adem_ks:kod nas kazu: "blago tebi nisi sam" a sada jedno pitanje povodom tvog posta: a koliko vas je to grofe
ps.nadam se da sam uspeo da vas nasemejem
nexa:SHIPTARI SU GOMILA TERORISTA I UBICA KOJI MISLE DA CE UZ AMERICKU POMOC DA NAPRAVE VELIKU ALBANIJU ALI DOBICE q-RAC
Grof Ostroški:Ademe ja sam tvoj "virtualni"prijatelj i ovom Vintage-u, nego imam lošu naviku....., mnogo volim da vas zajebavam!
Saint AndrewSaint Andrew:Bas taj ''tvoj'' max... Sto se seta po tudjim forumima i voli da je hrvatsko do Bugarske...
8-)ca-mu47:vrcite se na temu SKANDALA
jer Bosna je filmska velesila na Balkanu a uskoro i u Europi.
da ga Allah obdari svim svojim milostima i nagradi dzennetom.adem_ks:i jedna vest, sinoc u svojoj 63-oj g. je umro glumac faruk begoli
Da li si ti bio vjernik i za vrijeme rada u sluzbi bezbjednosti SFRJ?ca-mu47:da ga Allah obdari svim svojim milostima i nagradi dzennetom.
da ti ispricam jednu istinitu pricu.porin50:Da li si ti bio vjernik i za vrijeme rada u sluzbi bezbjednosti SFRJ?