Veliki režijski troškovi ubijaju sve , pa čak i moćne kriminalce - zar ne !?

Finansijski izveštaji za 2012. naprednjaka, demokrata i socijalista
DS za "režiju" potrošila milijardu dinara

"DS je prošle godine, iako je polovinu tog perioda bila u opoziciji, inkasirala mnogo više novca nego SNS i SPS na osnovu priloga svojih članova i simpatizera i od pravnih lica, pokazuju podaci iz godišnjih finansijskih izveštaja za 2012. koje su stranke postavile na svoje sajtove,"
- http://www.danas.rs/danasrs/politik...osila_milijardu_dinara.56.html?news_id=260088

Svi veliki svetski kriminalci i kriminalni sistemi , pali su zbog neobuzdanih režijskih troškova !
Kažu stručnjaci , da višegodišnjim praćenjem režijskih troškova, bilo kog sistema / pa i države / , može se odrediti njegov životni vek ! Oće reći , ako se sistem širi a režijski troškovi imaju trend opadanja , sistem je dugovečan ; ako li je stvar obrnuta / režijski troškovi rastu a sistem se smanjuje - erodira / , sistem izumire !
Političke sekte ove stvari treba da znaju / socijalisti su svojevremeno obučavali svoj kadar i kroz obuku forsirali upravljačko umeće i životni ciklusi sistema - od Isaka Adižesa ; između ostalog / !
Sekta koja bar lekcije od Kaponea do Adižesa nije savladala , umire !
Đedo bar toliko treba da zna, kad je već preuzeo kormilo DS-a na krimogenom političkom nebu "države" !

ZXY - režijski troškovi od pre 2000 stoje ovako ; Đinđić podvukao crtu na zatečeno stanje, svet oprostio državno dugovanje, koštunica kriminalcima legalizovao zatečeno kao pošteno stečeno i krenusmo bajagi Jovo nanovo...i sad kažu rastu režijski troškovi...e pa prijatelji ja ih opomenuh ---a to znači da su upozoreni i dato im k'znanju...sutra kad se bude sudilo nema olakšavajućih okolnosti ( baš zbog toga što su upozoreni, opomenuti i dato im k'znanju ) --- tako je to , tako treba ...Amin !

Stipane, ovi stihovi bude u meni žal za mladost....ehej....bože , kako je lepo biti mlad i blistati ---baš kao sjaj u travi ! ...dođe mi da zaplačem !....imam osećaj da bih mogao sve da oprostim i zaboravim , samo za trenutak to mladalačkog osećanja koje nosi i daje letnja zaljubljenost .... uf....!?

Back