Veliki problem

• Začetnik teme Začetnik teme lamer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
L

lamer

Gost
Imam problem sa podlogom za misha. Ne prileze najbolje na sto a i sva je izgrebana. Isao sam u radnju gde sam je kupio sa konfiguracijom i kad sam ih ptao za garanciju uputili su me na nekog Lazu Lazarevica, a nisu mi rekli ko je taj i gde je to. Ako mi ne pomognete, poludecu!!!!!!!!!

hahahahaha Pa na dobro su te mesto poslali :lol:
ne naleze dobro hahahaha izgrebana hahahhaa....ima jos odlicnih mesta za reklamacije tog tipa...ima jedno u Palmoticevoj...prilicno su efikasni ...kazu 8)

Kupi optički miš, i probaj parče kvalitetnog ogledala isečenog na 25 x 15cm kao mousepad, čuo sam da to daje najbolje rezultate.

P.S. Reci staklorescu da isturpija ivice mousepada da se ne povrediš.

aspirince:
ne naleze dobro hahahaha izgrebana hahahhaa....ima jos odlicnih mesta za reklamacije tog tipa...ima jedno u Palmoticevoj...prilicno su efikasni ...kazu 8)
Znaci bolje da nosim u Palmoticevu nego tom Lazi? Znas iz licnog iskustva? Bas ti hvala, ici cu sutra tamo :wink:

Anonymous:
aspirince:
Znaci bolje da nosim u Palmoticevu nego tom Lazi? Znas iz licnog iskustva? Bas ti hvala, ici cu sutra tamo :wink:

hehehe nije iz licnog lepo ti pise..."prilicno su efikasni...kazu"
tamo ces lepo da dobijes novu kosuljicu...htedoh reci podlogu za misa i resen problem :lol: :wink: :twisted:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back