VELIKI PROBLEM SRBIJE - DEVOJKE SE TESKO UDAJU !

Sve porodice u Srbiji,koje imaju zensku decu,stasalu za udaju,imaju jedan isti problem.Danas udati cerku u nasoj

Srbiji,postalo je "nemoguca misija".Za taj problem,postoji vise razloga.Jedan od mozda glavnijih je,velika skoro

nenormalna razmazenost mladica.Danas kao nikada do sada,roditelji,majke uglavnom,toliko "titraju" oko svog sina,

da ti "mladici",i do 35 i vise godina,nista ne rade u kuci.Majke od njih prave "trutove",koji su toliko navikli na lagodan

zivot kod roditelja,da im ni napamet ne pada,da se ozene,i da zivot uzmu u svoje ruke.Takav nacin odgajanja muske

dece,nenaviknute na ikakv rad,na ikakve obaveze.stvorio je kod tih mladica,jednu odbojnost,da menjaju svoj nacin

zivota.Sama pomisao,da zenidbu,na preuzimanje normalnih obaveza,koje brak sobom neminovno donosi,izaziva

kod njih pravi uzas.kao "plod" pogresnog vaspitanja i razmazenosti muske populacije,doneo je veliki opsti problem

da danas imamo ogroman broj devojaka,zrelih i zeljnih braka i porodice,ali nema spremnih mladica,da te porodice

zasnuju.Vec je vrlo vidljivo,narocito u beogradu,da ima ogroman devojaka,kojima devojastvo prolazi,a nisu u

mogucnosti,da nadju mladice partnere,koji su psihicki zreli i spremni za brak i stvaranje porodice.To je problem,

koji ce u buducnosti,uzimati sve vece razmere,ako se nesto ne preokrene,ako se muska deca,kao nekada,kao

uvek ranije,ne budu vaspitavali kao muskarci,od strane svojih roditelja.Dakle,da roditelji prestanu da svoje decake

tretiraju,kao razmazene devojcice,umesto da primene spartansko vaspitanje,koje ce od njih stvoriti muskarcine,a

ne NJONJE.!

Novcic nikada ne zvecka sam. Za srecu (ili nesrecu) je potrebno dvoje.

Mislim da je mnogo veci problem sto i muskarci i zene danas ne zive zivote, nego previse gledaju TV, realitije, slusaju trash od muzike, kulture nema nikakve, i misle da je zivot kao u filmu-seriji-realitiju.
Umesto da provode vreme upoznajuci sebe i zive sopstvene zivote onako kako sami smatraju da treba, ljudi danas (ne samo mladi, vec i stariji) pokusavaju da zive zivote onako kako im TV servira da treba zivot da izgleda. I u svemu tome, ne da gube sebe, vec ne uspevaju ni po prvi put da se pronadju i shvate sta, zapravo, zele od zivota!
I naravno, posledica je da ne mogu ni vezu da podignu na neki visi nivo, ili da u brak ulecu strmoglavo i jos brze izlecu iz nejga.

Nažalost, živimo u vremenu kada su već generacije i generacije izgubljene u glibu nekulture i neobrazovanja koje je serviralo naše društvo. Najbolji deo obrazovanih je otišao iz zemlje, ostali su koji su morali..
Vuk Kostić, naš već proslavljeni, mladi glumac je rekao: "Ove razgolićene devojke nikada ne bih odveo da predstavim dedi... Moja buduća žena će biti pristojna, obrazovana...takva treba i meni i našoj budućoj deci"
Šta reći posle ovoga?
Nove "Amazonke" u lovu na muškarce, svojim razgolićavanjem i jeftinim nutkanjem, proizvode kontra efekat...one deluju kastrirajuće na muški rod...
Sva je sreća, pa ima i devojaka o kojima govori i Vuk Kostić :bye:

Citirati Vuka Kostica kao nekoga ko ima pravo da bilo sta govori o zenama, je verovatno posledica neupucenosti u zivot istog. Jos jedan od licemernika, koji trazi "pristoju i obrazovanu, majku buduce dece", a svako drugo vece na splavovima juri klinke i sponzorusice za malo seksa.
Dvostruki standardi, lazni moral....retko ko je imun na to. Ali, kao sto rekoh, novcic ne zvecka sam - potrebno je dvoje.

frederikrr;bt300976:
Citirati Vuka Kostica kao nekoga ko ima pravo da bilo sta govori o zenama, je verovatno posledica neupucenosti u zivot istog. Jos jedan od licemernika, koji trazi "pristoju i obrazovanu, majku buduce dece", a svako drugo vece na splavovima juri klinke i sponzorusice za malo seksa.
Dvostruki standardi, lazni moral....retko ko je imun na to. Ali, kao sto rekoh, novcic ne zvecka sam - potrebno je dvoje.
Dok se ne skrasi, to je na meniu :zag:

...šta god mislili o mladima , moramo znati da nisu na duhovnom nivou , na kome ljudi misle da se jede sve što leti - kako se to kaže.....za brak je potrebna minimalna ekonomska osnova i stabilan ekonomsko socijalni ambijent ( zaposlenje i mogučnost promene zaposlenja iz bilo kog razloga - a to znači visok stepen upošljenosti stanovništva i pristojan broj praznih radnih mesta na tržištu rada ) - koji je opet moguć samo u stabilnom političkom sitemu koji počiva na pravdi i ekonomskom poštenju.....
.....to su nekakvi , da kažem uslovi koji čine životni ambijent - ili to je takozvano okruženje !
....a kakvo okruženje ima ovaj mladi naraštaj....!?
....jednostavno , kad im se pomene brak , kažu : hoćeš da dva slepca rode još jednog , bez šanse da živi kao čovek !
....pa kad malkice razmislim - možda su u pravu ; možda moja generacija nije imala tu pamet , pa je po receptu ludog kamena utrčavala u bračne zajednice , rintosala za komunjarsku buržoaziju - za badžije , krojače i trgovačke pomoćnike koji su pobedili u klasnoj borbi , pa preskupo naplatili svoje klasno svesno vojevanje......hoću da kažem , da ova mladež verovatno ima pamet koja ne prihvata da rintoše i beduje za podomke crvene buržoazije koji su izveli kontra revoluciju i zaseli na pobednička mesta svojih predaka....kažem možda - tek ove ni tojagom ne možeš naterati da se žene.....
....i još da rečem , i devojke podjednako solidarno odbijaju udaju !

P.S. ....evo ubodoh nešto što može doprineti razvoju ove teme , naravno ako vest nije izmišljena da podigne tiraž bulevarskoj žutari - sorošovskoj ekspozituri koja nas blati , pretpostavka , jel' :

"Prema navodima policije on je osumnjičen da je u periodu od oktobra 2006. godine, do decembra 2016, na osnovu ovlašćenja, sa računa preminulog oca neosnovano podizao novac na ime isplate penzije.

Policija je saopštila da osumnjičeni, iako je bio obavezan, Republičkom fondu za penzijsko invalidsko osiguranje (RFPIO) nije prijavio da mu je otac preminuo, već je nastavio da sa njegovog računa podiže novac.

Na taj način je oštetio RFPIO za 3.378.632 dinara.
"

http://novaborba.co.rs/srbija/deset-godina-varao-drzavu-kragujevcanin-podizao-penziju-mrtvog-oca

....nadam se da nisam opet kao osnovac promašio temu - znam to ja često da činim !

Dragi moj Kolega Loncar.Sa neizmernom tugom,moram da konstatujem,da si opet,i opet,promasio temu.Mi ovde debatujemo o razlozima,zasto
mladi izbegavaju zenidbu-udadbu,a ti o kriminalnom aktu,jednog mladica,koji je dset godina uzimao penziju,svog preminulog oca.To ZAISTA
nema BLAGE VEZE,sa zadatom temom.Ali,ipak hvala ti,u ime Ministra Unutrasnjih poslova,koji mozda,nije obavesten o ovom krimi-slucaju.

Back