Veliki oglasi

ja bih te oglase postavila kao na Limundu gde opis mora da bude tacan:sanke:u suprotnom-negativna ocena:deda:.ako ima puno negativnih ocena znaci da je osoba lagala i varala u postavljanju opisa,mislim na izgled ,godine..z:cry:.

Ja sam imao jedno takvo iskustvo, doduše ne preko oglasa.I na kraju dogovorimo se mi da se vidimo. I videli se. I ništa.Ona bila klinkica (doduše i ja sam bio klinac), pričala dva sata skoro bez pauze i otpale mi noge od šetanja....posle me smarala sa porukama ali ništa "konkretno" ili tako se i završilo.

Drugi primer je jedan moj rođak koji se na taj način spetljao sa nekom devojkom i sad evo čekaju bebu (stvarno, bez zezanja)

Treći primer sam čuo od drugarice (pretpostavljam da ne laže), koja je imala neku drugaricu koja je izašla sa 40 tipova a između ostalog dobijala i šamare na prvim viđanjima...

Ima raznih primera.

Samo ako se krene u tako nešto, bez slikA i što boljeg upoznavanja (koliko je moguće on line) - ništa.

Ne znam, sada kada gledam deluje bezveze, ali kada napunim 50+ i kada ne budem imao volju da izlazim u jurim devojke (nemam ni sada nesto posebno), ko zna sta ce biti. Gadna je samoca u tim godinama.

A sto se ne vratite na stare oprobane medjuljudske odnose? Ako vidis da nesto ne valja, a ti to ukloni. Od cudjenja samog nema nista.

Bolje i sebe ukloniti ako ne valjamo, nego ubjedjivati druge da nema izlaza.

Jel vi mislite da je kao jadno davati oglase upoznavanja tipa..on trazi nju..ona trazi njega?Licno mislim da je to mnogo bolje i zasto ne verovati nekome ko se ukratko opise i napise kakvu osobu trazi..bolje tako nego cami cekajuci po par godina bez sexa i kao mudruje..ceka da se neko pojavi sa originalnom namazanom zvakom..to su ciste predrasude da su ocajnici iza tih oglasa i nikako ne znaci da su manje privlacne od onih sto svaki dan ganjaju po gradu
Ajde moze i ovde da se nauci nesto..kako bi sebe opisali u takvom oglasu..kakvi ste i sta bi trazili?:lol:

Stvarno mi je to bez veze. Kao, ja sam sada sam/sama i trazim nekoga... Hocu poznanstvo, vezu ne zato sto me je neko konkretno privukao nego zato sto neko vreme nemam nikoga pa je vec red, od ponudjenih mozda nesto i izaberem... Ne razumem to. Ali, dobro. Razliciti smo... Ako nekome pase, njegova stvar.

ma cim smo se negde registrovali to je reklama,ako postavimo slike s mora ili pisemo blogove to je nas profil koji nekom zapadne za oko,odavno se ljudi preko neta upoznaju nema tu sta da se kao protivimo i tripujemo da je manjak samopouzdanja i nesto fejk ako nije u 4 oka,i opet trip da niko od nas ne trazi jer nije ocajan,nego veruje u bajke da ce se pravi pojaviti iza coska da vas spase od dzeparosa viteski

100% zenskih profila je lazno i iza njih stoje dokoni i blago nastrani muskarci koji postavljaju slike nekih inostranih fotomodela.Verovatno iz zelje da zaje*avaju ove pacenike.
Iza muskih profila se kriju dibidus ocajni tipovi.

nije bas tako, a da li su slike domace, ili skinute negde sa stranog sajta najbolje moze da se vidi obracanjem paznje na pozadinu slike, kao i sta je na slikama
zene , ako kace slobodnije slike, obicno ne stavljaju pored tih slika i sliku gde se vidi njeno lice, a ako to i rade, onda su to mlade i nezrele devojke
moze se tako upoznati i lepih i normalnih devojaka, moze se naci seks, a nesto vise...moze, ali to je redje i teze, izuzev ako ne zivite u beogradu, gde zakon brojeva i relativno mala geografska udaljenost to cini verovatnijim

e, i rece meni jedna sto me pozvala na pice, kad smo pili to pice
nisi ti jedini koga sam ovako upoznala, ti si mi ko zna koji, nemam ja problem s tim, ne mislim da su svi na internetu manijaci, meni to nije problem
tako da, sve u svemu, nije lose biti oprezan i rezervisan, ali mislim da preterujete, ako je suditi po komentarima na forumu, ne samo na ovoj temi

Back