siju i miju
Poznat
- Poruka
- 8.157
ja bih te oglase postavila kao na Limundu gde opis mora da bude tacan
u suprotnom-negativna ocena
.ako ima puno negativnih ocena znaci da je osoba lagala i varala u postavljanju opisa,mislim na izgled ,godine..
.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samare?pa sta mu je rekla ?Treći primer sam čuo od drugarice (pretpostavljam da ne laže), koja je imala neku drugaricu koja je izašla sa 40 tipova a između ostalog dobijala i šamare na prvim viđanjima...
.
samare?pa sta mu je rekla ?
uspeo sam da slusam do 25 e sekunde,ne mogu vise![]()
...ali uglavno se na razgovoru i završava,jedan klik i gotovo...
..aaaa uživo,pa bude svašta...
Tema je super,upoznala sam par ljudi tako i samo 3 koji su ok
Jel vi mislite da je kao jadno davati oglase upoznavanja tipa..on trazi nju..ona trazi njega?Licno mislim da je to mnogo bolje i zasto ne verovati nekome ko se ukratko opise i napise kakvu osobu trazi..bolje tako nego cami cekajuci po par godina bez sexa i kao mudruje..ceka da se neko pojavi sa originalnom namazanom zvakom..to su ciste predrasude da su ocajnici iza tih oglasa i nikako ne znaci da su manje privlacne od onih sto svaki dan ganjaju po gradu
Ajde moze i ovde da se nauci nesto..kako bi sebe opisali u takvom oglasu..kakvi ste i sta bi trazili?![]()
skidam s nekih slike i 95% je laznih profila
100% zenskih profila je lazno i iza njih stoje dokoni i blago nastrani muskarci koji postavljaju slike nekih inostranih fotomodela.Verovatno iz zelje da zaje*avaju ove pacenike.
Iza muskih profila se kriju dibidus ocajni tipovi.